Chindia, egal cu o nou promovată în liga a II-a rusă

16 Feb. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale

Divizionara B din Târgoviște a susținut miercuri un joc amical cu formația Metallurg-Kuzbass Novokuznetsk (Rusia, Liga a II-a), încheiat 0-0. Dacă la ruși au evoluat mai mult rezervele, potrivit site-ului oficial al acestora, Flavius Stoican a trimis în teren numele grele, cu care atacă promovarea în Liga I.

S-a terminat remiză albă, Chindia rămânând cu un singur gol înscris în cinci jocuri de pregătire, și acela în înfrângerea cu Galatasaray Istanbul (1-2).

Chindia a început cu: Perianu – Dinu, Rădoi, Morariu, Bușu – Honciu, Petrea – Cherchez, Anton, Radu – Verdeș. Au mai evoluat: Mihăescu, Băluță, Șerban, Poiană și Negoescu. Vineri, târgoviștenii vor întâlni formația IK Skovbakken (Danemarca, Liga a II-a).

Metallurg, nou promovată în Rusia II!

Gruparea din Novokuznetsk a promovat în toamnă în Liga a II-a, câștigând seria Est a eșalonului trei la un avans considerabil, 13 puncte față de ocupanta locului secund. În stagiul din Turcia, Metallurg a înregistrat două remize și o victorie, toate golurile fiind marcate de Serghei Emelyanov. Clubul are un site propriu, unde sunt postate cu promptitudine informații. Nu același lucru se poate spune despre Chindia Târgoviște. Suporterii au cumpărat și înregistrat un domeniu, www.chindiatargoviste.ro, unde apar materiale publicate de presa locală și centrală.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: FC Chindia Târgoviște

16 Feb. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă