Chindia e printre cele mai grăbite echipe din Liga 2. Târgoviștenii se reunesc miercuri și vineri vor juca primul amical

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 13:11 Pregătiri, amicale
Chindia e printre cele mai grăbite echipe din Liga 2.** Târgoviștenii se reunesc miercuri și vineri vor juca primul amical

Chindia Târgoviște e printre primele echipe din viitorul sezon al Ligii 2 care se vor reuni. Formația dâmbovițeană antrenată de Nicolae Croitoru va da start pregătirii miercuri, 21 iunie, cu aproape o săptămână mai devreme decât o fac majoritatea colegelor din campionat.

Președintele clubului, Marcel Ghergu, nu pregătește prea mari schimbări în cadrul lotului. Potrivit Jurnal de Dâmbovița, oficialul a transmis că lotul de jucători va fi în linii mari același, fiind posibil despărțiri de componenții care au atins o anumită vârstă. Se va încerca aducerea câtorva noi jucători tineri și vor fi testați și republicanii care au terminat junioratul la Chindia. Cristian Cherchez și Cristian Neguț vor rămâne la echipă, în timp de Daniel Popa, împrumutat la Dinamo, a fost cedat definitiv bucureștenilor, care apoi l-au direcționat către FC Botoșani.

Chindia va continua și în al treilea sezon consecutiv al Ligii 2 cu banca ternică formată din Nicolae Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu. Aceștia au stabilit ca programul următor de pregătire să cuprindă antrenamente la baza proprie, până pe la finalul lunii, iar atunci se va intra într-un cantonament de nouă zile la baza sportivă de la Mogoșoaia a federației. Noul sezon e programat să înceapă pe 29 iulie, însă ar putea fi amânat cu o săptămână dacă nu se vor înscrie 20 de echipe în noul campionat.

Altfel, după ce se vor reuni miercuri, vineri au deja programat primul amical, împotriva nou-promovatei în Liga 1 Juventus București. Alți adversari stabiliți pentru perioada de pregătire sunt CS Balotești (12 iulie, acasă), Metaloglobus București (15 iulie, acasă) și SCM Pitești (19 iulie, în deplasare).

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 13:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă