Chindia câștigă la limită amicalul cu FC Voluntari. Dâmbovițenii s-au impus și în testul de pe 1 martie

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 19:10 Pregătiri, amicale
Chindia câștigă la limită amicalul cu FC Voluntari.** Dâmbovițenii s-au impus și în testul de pe 1 martie

Cum în acest weekend va sta în campionat, deoarece FC Caransebeș s-a desființat, Chindia a avut programate în ultimele două zile două meciuri amicale. Staff-ul echipei dâmbovițene a vrut să-și țină jucătorii în priză, să continue pregătirea făcută în această iarnă și marți și miercuri a stabilit teste cu FC Aninoasa și FC Voluntari. Ambele partide au fost câștigate de Chindia cu 1-0.

Testul de marți după-amiază cu FC Aninoasa a fost câștigat de Chindia după reușita lui Cristi Neguț (20), care a profitat de o ieșire greșită a portarului advers. Potrivit jurnaldedambovita.ro, antrenorul Nicu Croitoru a folosit în acest meci jucătorii care nu au fost titulari sâmbătă cu FCM Baia Mare. Au fost utilizați, în schimb, Bogdan Vasile, Neniță și Liviu Mihai, care au intrat din postura de rezerve.

Cu Aninoara, Chindia a evoluat în următoarele formule de joc: Gârlea – Niță, Ispas, C. Dinu, Ioniță – Parghel, B. Vasile, L. Mihai, Neniță – Neguț, Grigore (prima repriză) și Aioani – Neaga, Negulescu, Ispas, Ioniță – Neniță, Vârtej, Parghel, Șerban – Neguț, Grigore (repriza a doua).

Miercuri, echipa din Liga 2 a avut programat un amical cu FC Voluntari, formație din play-out-ul Ligii 1. În acest test, Croitoru a mizat pentru început pe titularii din meciul cu Baia Mare, însă singurul gol al partidei a fost reușit în partea a doua a jocului, atunci când pe teren se aflau majoritatea rezervelor. Singura reușită a fost semnată de Vătavu, în minutul 75.

Cu FC Voluntari s-a jucat în prima repriză în formula: Meilă – Pătru, Vătavu, B. Dinu, Martac – Nisipeanu, Honciu, B. Vasile, C. Stoica – Popa și Cherchez. În repriza secundă au mai fost folosiți: Gârlea, Aioani – C. Dinu, Ispas, Parghel, L. Mihai, Neniță, Neguț și Grigore.

Amicalele din această săptămână nu se vor încheia aici, deoarece vineri, de la ora 15:00, o vor întâlni pe FC Academica Clinceni.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 19:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă