Chindia câștigă din nou cu 1-0. Dâmbovițenii au trecut și de Juventus

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 18:09 Pregătiri, amicale
Chindia câștigă din nou cu 1-0.** Dâmbovițenii au trecut și de Juventus

Chindia Târgoviște pare că se specializează în victorii italienești. Trupa dâmbovițeană nou-promovată în Liga 2 a câștigat cu 1-0 amicalul desfășurat în această dimineață pe stadionul din Colentina cu Juventus București, echipă din Liga 3 antrenată din această vară de Daniel Oprița.

După ce miercuri s-a impus cu 1-0 în fața Baloteștiului prin golul lui Cosmin Anton din primul minut, vineri, Chindia a trecut cu același scor și de Juventus, însă marcatorul a fost altul. Cristian Stoica a fost de această dată decisiv, jucătorul Under 19 înscriind în a doua repriză, în minutul 56.

Tehnicianul Nicolae Croitoru a mizat în acest test pe: Gârlea – Martac, C. Dinu, Vătavu, B. Dinu – Parghel, Anton – Nisipeanu, A. Ilie, Stoica – M. Ene. După o oră de joc au mai intrat pe teren: Pătru, M. Dan, Voinea, Vasile, L. Mihai, Cherchez și Popa.

Grigore, B. Matei, Cruceru, Ispas, Neniță și Meilă nu au putut fi folosiți cu Juventus din cauza diverselor probleme medicale.

Atlfel, Chindia mai are programare în următoarea perioadă două meciuri amicale: pe 12 august cu Rapid București și pe 15 august revanșa cu CS Balotești.

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 18:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă