Chindia a trecut și de Concordia II și rămâne invincibilă în amicale

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 16:13 Pregătiri, amicale
Chindia a trecut și de Concordia II** și rămâne invincibilă în amicale

Chindia Târgoviște continuă să fie invincibilă în meciurile amicale și după jocul de sâmbătă cu Concordia Chiajna II, a opta clasată din Seria a III-a a Ligii 3. Al cincilea test pe care l-au susținut dâmbovițenii în această iarnă s-a încheiat cu o victorie la limită, scor 1-0.

Desfășurat pe terenul sintetic de la Chiajna, amicalul dintre Chindia și Concordia II s-a încheiat cu succesul la limită al târgoviștenilor după reușita lui Crinel Stoica din minutul 40. 

„A fost o perioadă grea pentru băieți, în care am pus accentul pe pregătirea fizică. Acum, încep să se vadă primele rezultate. Eu sunt mulțumit de cum au răspuns. Pentru faza aceasta a pregătirii, stăm destul de bine”, a spus, pentru jurnaldedambovita.ro, antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru, care în primul sfert de oră a fost nevoit să-l înlocuiască pe fundașul central Bogdan Matei, ieșit accidentat.

Chindia: Gârlea (Meilă 46, Aioani 75) – Pătru (Ioniță 75), Vătavu, Bg. Matei (Bg. Dinu 15), Martac – Neniță (Nisipeanu 46)(Grigore 75), Anton (Voinea 46), Honciu (Bg. Vasile 65), C. Stoica (Parghel 65) – L. Mihai (Neguț 46), D. Popa (Cherchez 65).

Sâmbătă, Chindia are programat ultimul amical înaintea restartului campionatului, atunci când va întâlni, pe teren propriu, pe FC Brașov.

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 16:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă