Chindia a trecut de CS Afumați la primul amical cu Viorel Moldovan pe bancă

Chindia a trecut de CS Afumați** la primul amical cu Viorel Moldovan pe bancă

Chindia Târgoviște a trecut cu brio primul test de pregătire din această vară. Băieții lui Viorel Moldovan au întâlnit sâmbătă, la Centrul Național de Fotbal Buftea, pe CS Afumați, formație cu care se vor confrunta și în noul sezon al Ligii a 2-a. Echipa din Târgoviște s-a impus cu 2-1, 0-1 la pauză. Golurile victoriei au fost înscrise de Cristian Neguț și Cristian Cherchez. Pentru ilfoveni a punctat Mugurel Dedu.

În prima parte a testului, ilfovenii au reușit să înscrie aproape înainte de pauză. Mugurel Dedu a marcat în minutul 42. După reluare, Chindia a reușit destul de repede să egaleze, prin Cristian Neguț (55) și să preia conducerea cu golul lui Cristian Cherchez (67).

Tehnicianul Chindiei a început această partidă cu: Aioani – Martac, Vătavu, Ioniță, Dumitrașcu – Cr. Neguț, L. Mihai, Rogoveanu, Mihalache – Cherchez, D. Florea. După pauză au fost folosiți toți jucătorii din lot: Meilă, I. Popescu – Acasandrei, Nisipeanu, Pencea, C. Dinu, Jurj, Vasile, Atanase, Stancu, Șerban, Banyoi.

De partea cealaltă, antrenorul Vasile Neagu a început amicalul în formula: A. Marinescu – Onea, Bg. Manole, E. Ninu, Perju – Șt. Vasile, Robicek, Vl. Tudorache, A. Mihaiu – Buduroi, Mug. Dedu. Pe parcursul jocului au fost utilizați toți jucătorii trecuți pe foaie: Obretin – Buzea, A. Zaharia, Mitu, Vl. Vlad, Negotei, Rob. Constantinescu.

Pentru Chindia urmează alte câteva zile de cantonament la Mogoșoaia. Stagiul centralizat de la baza FRF se va încheia cu un meci amical, împotriva celor de la CS Balotești, vineri, 13 iulie, tot la Centrul Național de Fotbal Buftea. Altfel, Viorel Moldovan a împlinit duminică 46 de ani.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: fotbaljudetean.info

Pe aceeași temă