Chindia a surclasat FCM-ul! Enescu a debutat cu gol

25 Feb. 2012, 23:55 Pregătiri, amicale
Chindia a surclasat FCM-ul!** Enescu a debutat cu gol

Chindia Târgoviște a surclasat, scor 6-1, sâmbătă după-amiază divizionara C FC Municipal Târgoviște, grupare care s-a mutat de doi ani pe stadionul comunal din Șotânga și care a rămas să reprezinte doar cu numele municipiul reședință de județ.

Meciul în sine, jucat pe terenul sintetic de la Izvorani, nu a avut istoric. Trupa lui Flavius Stoican a punctat de două ori în prima repriză, prin Negoescu și Dănuț Enescu (FOTO), spectacolul continuând după pauză cu încă patru reușite, Dobre, Anton, Gavrilă și Poiană. Golul de onoare al FCM-ului a fost înscris de V. Enescu.

Chindia a început cu: Perianu – Pătru, Rădoi, Morariu, Bușu – Petrea, Enescu – Cherchez, Șerban, Băluță – Negoescu. Au mai jucat: Omuț, Calu, Mladen, Horvath, Anton, Gavrilă, Dobre, Poiană, Bușică.

De remarcat că sub comanda tehnicienilor Flavius Stoican și Adrian Bogoi se pregătește, începând de sâmbătă, mijlocașul Dănuț Enescu (24 ani), fotbalist care a evoluat în turul campionatului la Petrolul, în Liga I. Tot ca un amănunt interesant, Chindia a obținut sâmbătă cea mai clară victorie din meciurile amicale disputate în această iarnă.

Oficialii fac eforturi în aceste zile pentru a parafa amicalul de prezentare a lotului, cu Viitorul Constanța, pentru vinerea viitoare, pe stadionul Eugen Popescu.

Articol scris de Ionuț Marin

25 Feb. 2012, 23:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă