Chindia a revenit de două ori în super-amicalul cu FCSB și a obținut un egal. Neicuțescu, de două ori, și Matei au înscris în fața echipei lui Alibec

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 14:27 Pregătiri, amicale

Chindia Târgoviște a obținut un egal din cel mai tare amical pe care îl va desfășura în această vară, în perioada de pregătire a noului sezon al Ligii 2. Echipa dâmbovițeană s-a deplasat în această dimineață la București pentru a disputa un test cu FCSB, vicecampioana României. 3-3 (2-1) s-a încheiat jocul disputat la bara sportivă a echipei din Capitală.

Împotriva Chindiei, FCSB a folosit jucătorii mai puțin utilizați în cantonamentul din Olanda. Bucureștenii au condus cu 2-0, respectiv 3-2, prin golurile marcate de Daniel Benzar, Filipe Teixeira și Denis Alibec (penalty). Pentru târgovișteni au punctat doi jucători aduși în această vară: Mihai Neicuțescu, de două ori, respectiv Cristinel Matei. Primul a fost împrumutat de la Dinamo, în timp ce al doilea este testat de antrenorul Nicolae Croitoru, ultima dată acesta evoluând la Academica Clinceni.

Antrenorul Nicolae Dică a folosit următoarea formulă de echipă: Stăncioiu – Gab. Simion, Pleașcă, L. Filip, Momcilovic – Teixeira, Vl. Achim – Jakolis, D. Benzar, De Amorim – Alibec (cpt). După pauză, portarul Andrei Vlad, transferat de la CS Universitatea Craiova, l-a înlocuit pe Eduard Stăncioiu.

Chindia a evoluat în formula: I. Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – Crinel Stoica, Honciu, L. Mihai, Neicuțescu – Cr. Neguț, Cherchez. Rezerve: Meilă – Nisipeanu, Pencea, Parghel, Ad. Ioniță, Dr. Șerban, D. Ciobotariu

FCSB va începe noul sezon al Ligii 1 duminică seară, de la ora 21:00, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari.

De partea cealaltă, Chindia a mai desfășurat până acum două meciuri amicale: 0-2 cu Juventus București și 0-0 cu CS Balotești, acesta din urmă având loc marți. Umătorul amical al târgoviștenilor este stabilit sâmbătă, 15 iulie, de la ora 12:00, la Târgoviște, cu Metaloglobus București, iar pe 19 iulie vor juca la Pitești cu noul FC Argeș.

Foto: DB Sport

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă