Chindia, 5-1 cu Unirea Câmpina

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 12:07 Pregătiri, amicale
Chindia,** 5-1 cu Unirea Câmpina

Echipa de Liga a III-a Unirea Câmpina a ajuns la cel de-al treilea joc amical fără victorie. După înfrângerile cu Flacăra Moreni și Viitorul Axintele, pentru elevii lui Florin Stăncioiu a urmat eșecul cu divizionara secundă Chindia Târgoviște, o grupare antrenată de prahoveanul Eusebiu Tudor.

Cel mai bun adversar al câmpinenilor, de până acum, îm amicale, s-a impus cu scorul de 5-1, la capătul unei partide în care nu s-a pus, în niciun moment, problema învingătoarei, Chindia având o clasă peste Unirea: joc rapid, agresiv, eficient. Încă de la finele primei reprize dâmbovițenii și-au arătat valoarea, moment în care tabela de marcaj indica 2-0 în favoarea lor.

Primul care a deschis seria reușitelor a fost Gavrilă, cu un șut la colțul lung (minutul 7), fiind imitat de Băluță, care a marcat  cu o reluare de la zece metri (20). La reluare, același Gavrilă a dus scorul la 3-0, după o lovitură liberă executată de la 30 metri și la care Anghelache a avut partea sa de vină (55).

În minutul 71, centralul Amorăriței a dictat, corect, o lovitură de pedeapsă în favoarea târgoviștenilor, care a fost executată perfect de Honciu, pentru ca trei minute mai târziu mijlocașul Cerchez să ducă scorul la 5-0, la capătul unei acțiuni în care a alergat 60 de metri și apoi a lobat mingea peste portarul D. Șandru, ieșit în întâmpinare.

Abia în minutul 77 Unirea a dat semne de viață, fundașul central Neagu marcând cu capul din lovitura de la colț expediată de Liuba. Acesta din urmă și Bica sunt singuri jucători care „au mișcat” în meciul de la Izvorani, cu Chindia.

Despre prestația propriilor sportivi, tehnicianul Florin Stăncioiu ne-a spus: „De la reluarea pregărilor ne-am antrenat numai în spatele porților și acolo am efectuat numai exerciții fizice. De aici diferența mare dintre noi și jucătorii de la Chindia. Este adevărat că suntem la a treia înfrângere consecutivă în partidele amicale, dar pun totul pe oboseala acumulată de jucătorii noștri”.

Necunoscute, necunoscute…

Tehnicianul Florin Stăncioiu ne-a declarat că și-ar dori să efectueze un cantonament de șapte zile. „În momentul de față nu știm exact dacă vom efectua sau nu un cantonament de iarnă. Cum varianta Antalya a picat, eu sper să putem merge la Sinaia, cât mai repede”.

Același oficial a lăsat să se înțeleagă că în această săptămână va reveni la echipă, în sfârșit, și senegalezul Camara, în timp ce fundașul central Bogdan Șandru nu a jucat în meciul cu Chindia, operându-se la picior săptămâna trecută și va absenta cel puțin 14 zile.

În altă ordine de idei, următorul amical al Unirii Câmpina este joi, când pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv Ion Țiriac, din Capitală, va întâlni pe CS Afumați.

De partea cealaltă, pentru Chindia această victorie a însemnat a patra din această perioadă de pregătire după cele cu Petrolul Juniori A (6-1), CS Mioveni (2-1) și CSM Râmnicu Vâlcea (1-0). Singura înfrângere de până acum a venit în meciul cu Conpet Ploiești (0-2). Următorul amical va avea loc miercuri tot pe terenul sintentic din Chiajna, meci în care Chindia va întâlni prim-divizionara Concordia.

Unirea Câmpina – Chindia Târgoviște 1-5 (0-2)
Stadion: Complexul Olimpic, Izvorani. Au marcat: Gavrilă (7 și 55), Băluță (20), Honciu (71 penalti), Cerchez (74) / Neagu (77)

Unirea: Anghelache – Ir. Dumitru, Lungu, Savu, Stanca – Maria, Fatai, Dobrinoiu, Liuba – Șaucă, Stăncescu. Au mai jucat: Stroescu, D. Șandru – Neagu, Bica, Băcioiu, Ruptureanu, Nichifor. Antrenor: Florin Stăncioiu

Chindia: Perianu – Pătru, Rădoi, Ispas, C. Dinu – Honciu, Văduva, Șerban – Gavrilă, Verdeș Băluță. Au mai jucat: Omuț – Cerchez, Mihăescu, Stelea jr., Bușu, Avram, Voduț, Petrea, Horvath. Antrenor: Eusebiu Tudor.

Au arbitrat: Mihai Amorăriței – Ștefan Călărașu și Dragoș Pantilie.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 12:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă