Chimia s-a reunit în formulă sezonului trecut, plus trei noutăți

04 Jul. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Chimia s-a reunit în formulă sezonului trecut, plus trei noutăți

Fotbalistii Chimiei Brazi au avut programata luni reunirea lotului in vederea pregatirii noului sezon al Ligii a III-a. De la prima sedinta de antrenament a verii au lipsit doar doi dintre jucatorii care au facut parte din lotul echipei in trecuta editie de campionat. Este vorba despre Minciuna si Codreanu, ambii fiind invoiti pentru a sustine examenul de bacalaureat.

In schimb, la capitolul noutati au aparut trei fotbalisti: Alexandru Catana – de la CS Ceptura, Cosmin Petrescu – de la Petrolistul Boldesti si Razvan Picior – de la Gloria Cornesti.

De remarcat faptul ca antrenorul echipei, Octavian Grigore, a participat la aceasta reunire a lotului in baza unei intelegeri verbale pe care o are cu oficialii gruparii din Brazi, el asteptand ca, in cursul acestei saptamani, sa se risipeasca incertitudinile existente in acest moment in privinta programului de pregatire.

Chiar daca a avut programata reunirea lotului luni, Chimia Brazi a perfectat prima partida de verificare a acestei perioade, vineri, pe stadionul de langa Combinat urmand sa aiba loc un meci amical in compania formatiei Prahova Tomsani.

Sursa: Ziarul Prahova

04 Jul. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă