Cantonament încheiat cu o victorie. CS Mioveni a înscris de opt ori în ultimul amical

Marius ANGHEL 06 Feb. 2016, 15:27 Pregătiri, amicale
Cantonament încheiat cu o victorie.** CS Mioveni a înscris de opt ori în ultimul amical

CS Mioveni a încheiat, vineri, stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Bra­șov. După 11 zile de stat la munte, elevii lui Marius Stoica s-au întors acasă, nu însă înainte de a juca și un ultim amical din cadrul acestui cantonament, al treilea, după cele cu Național Sebiș și AS Râșnov.

Partener de întrecere a fost de data aceasta AS Zărnești, o altă echipă de Liga a IV-a, partida desfășurându-se pe terenul brașovenilor. Galben-verzii s-au impus cu 8-1, într-un meci disputat pe un teren destul de greu, din cauza zăpezii căzute joi în Brașov. În afară de Vișa, Ivan, Fulga și portarul Oprea, care s-au antrenat separat, banca tehnică a Mioveniului a folosit tot lotul avut la dispoziție, astfel că partida s-a dovedit un nou antrenament util pentru argeșeni.

Scorul partidei a fost de data aceasta mai mare, semn că jucătorii au poftă de joc și de-abia așteaptă să înceapă partea a doua a pregătirii de iarnă. În prima repriză a fost doar 2-0, golurile fiind marcate de Galan, după ce tot el a ratat un 11 metri, și de Calvin, ca în repriza a doua să înscrie Florescu, Biceanu, din 11 metri, Năstăsie (de trei ori) și Nilă, în ultimele minute ale partidei.

Pentru galben-verzi urmează acum două zile de pauză, iar de luni se va relua programul normal de pregătire la Mioveni și la Stadionul de la Grupul Școlar Colibași.

CS Mioveni – AS Zărnești 8-1 (2-0)
Galan (33), Calvin (43), Florescu (49), Biceanu (58 – pen.), Năstăsie (68, 73, 77), Nilă (88)

Mioveni (repriza I): Popescu (Sima 30) – Toriște, Bg. Stoica, Calvin, Ct. Stan – A. Popa, Galan, Lazăr, Iancu – Ayza, Vintilă.
Mioveni (repriza II): Croitoru (Preda 75) – Tirică, Trașcu, Șchiopu, Ed. Stoica – Mazilu, Mîrzeanu, Biceanu, Florescu – Nilă, Vintilă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 06 Feb. 2016, 15:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă