Buzoienii vor să-și modernizeze suprafața de joc, însă nu au bani îndeajuns

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 12:16 Pregătiri, amicale
Buzoienii vor să-și modernizeze suprafața de joc, însă nu au bani îndeajuns

Gloria Buzău a anunțat, prin intermediul site-ul oficial, că intenționează că în această primăvară să schimbe suprafața de joc a stadionul unde își dispută meciurile în campionat. Întreaga lucrare este estimată la aproximativ 200.000 euro, însă, conform spuselor antrenorului Viorel Ion, buzoienii au o oferă de 103.000 euro fără TVA.

Lucrarea de modernizare a suprafeței de joc a stadionului Gloria ar consta în realizarea unui sistem de irigație, de captare a apei, de scurgere și gazonul în sine.

Modificări în programul meciurilor de verificare

În altă ordine de idei, programul meciurilor de verificare din această perioadă de pregătire a suferit câteva modificări. Astfel, pe 7 februarie, Gloria va întâlni la București pe Juventus, iar pe 8 februarie, tot la București, pe Gloria Bistrița. Stadioanele și orele de start încă nu au fost stabilite cu exactitate.

În schimb, reeditarea duelului cu Juventus rămâne pentru aceeași oră și aceeași dată, adică pentru 12 februarie, ora 11.00, la Buzău. În plus, în una din datele libere din calendarul stabilit până acum, pe 1 februarie, se va disputa, la Buzău, un joc amical împotriva Dunării Călărași.

Reamintim că primul joc de pregătire se va disputa sâmbătă, 25 ianuarie, ora 11.00, în Crâng, împotriva Voinței Lanuri, formația de pe primul loc în Superliga județeană Buzău.

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 12:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă