Burlacu și Dedu i-au adus victoria Gloriei în amicalul cu Olimpia

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 16:49 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău și-a continuat programul de pregătire din această iarnă cu un amical în deplasare împotriva Olimpiei Râmnicu Sărat. Disputat miercuri, jocul test s-a terminat cu victoria formației lui Viorel Ion, scor 2-0. Burlacu și Dedu, ultima achiziție a buzoienilor, au marcat cele două goluri.

În ciuda terenului dificil, Gloria a dominat autoritar partida disputată la Râmnicu Sărat, în fața ­li­derului județean Olimpia, scrie opiniabuzau.ro. Fotbaliștii antrenați de Ion Viorel au deschis scorul la jumătatea primei reprize, la capătul unei acțiuni specta­culoase, încheiate cu gol de Dorin Burlacu. Dedu a marcat pentru prima dată în tricoul grupării buzoiene. Jucătorii Gloriei au mai lovit bara de două ori pe parcursul celor 90 de minute.

Olimpia a început partida în următoarea alcătuire: Toader – Tudoran, Ceaușel, Scarlat, Ghițulescu – Bodoc, Croitoru – Roman, Cl. Ionescu, Chiorpec, Nicola. Pe parcurs au mai intrat Jalbă, Cernea, Grăjdan, Chivu, Cîrjan, Andone, Măndoiu și Drăghici.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Altfel, amicalul pe care Gloria Buzău ar fi trebuit să-l susțină sâmbătă, la Modelu, cu echipa din Liga 3, Înainte, a fost anulat. Starea gazonului pe care urma să se joace meciul nu era bună, iar Viorel Ion a refuzat să mute testul pe un teren sintetic pentru a-și feri jucătorii de accidentări. Totuși, cele două echipe se vor întâlni la Buzău, în meciul revanșă, pe 7 ianuarie.

Conform sansanews.ro, Gloria s-a reorientat din mers și sâmbătă dimineață, de la ora 10:30, va disputa un test împotriva unei selecționate locale Pogoanele – Căldărăști, joc care va avea loc pe stadionul de Atletism.

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 16:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă