Burlă și Gueye, pedepsiți și băgați în ședință de Nagy după „scânteile” de la antrenamentul de dimineață

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 11:47 Pregătiri, amicale
Burlă și Gueye, pedepsiți și băgați în ședință de Nagy după

Un banal contact fizic în timpul unui joc tematic desfășurat ieri dimineață pe terenul din Dezna s-a lăsat cu câteva schimburi de replici între protoagoniști. Bogdan Burlă a intrat puțin mai tare la Ousmane Gueye, senegalezul, destul de tensionat în această perioadă, i-a cerut socoteală, iar stafful tehnic i-a scos pe ambii din antrenament și i-a poftit la ture de teren.

Atacantul de culoare s-a arătat extrem de afectat după aceea, chiar a lăcrimat la revenirea la hotel, însă și-a mai revenit după discuția purtată în trei, alături de Roland Nagy și colegul Burlă. „Din punctul meu de vedere, nu a existat un incident în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate, au fost ceva nervi nejustificați la mijloc și tocmai de aceea i-am trecut pe margine pe cei doi pentru a se calma, iar după masa de prânz am avut o mică ședință cu ei. Le-am spus că e prima și ultima oară când se întâmplă așa ceva, mi-au spus că au înțeles mesajul, rămâne să muncească la fel de bine în acest cantonament”, a mărturisit antrenorul principal al utiștilor.

Dincolo de greșeala lui Burlă, starea de disconfort a lui Ousmane e vizibilă în aceste zile. Golgheterul „Bătrânei Doamne” trece, probabil, prin cel mai greu cantonament al carierei sale, ducându-i – totodată – dorul prietenei sale aflate departe de el.

În altă ordine de idei, „alb-roșii” au efectuat alergări în pantă în cadrul celui de-al doilea antrenament al zilei. Au absentat doar portarul Mitrea și căpitanul Botiș, care au rămas să lucreze în sala de forță al Hotelului „Parc”.

VEZI un FOTOREPORTAJ din cantonamentul de la Moneasa al echipei UTA Bătrâna Doamnă

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 11:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă