UTA, bună de plată! Bogdan Burlă are de încasat o sumă frumoasă de la echipa arădeană. Cât încasa pe lună fundașul

Marius ANGHEL 06 Sep. 2018, 12:02 Campionat
UTA, bună de plată!** Bogdan Burlă are de încasat o sumă frumoasă de la echipa arădeană. Cât încasa pe lună fundașul

Lotul echipei UTA a suferit în această vară o mulțime de schimbări, după un sezon complet ratat. De unii dintre jucători, despărțirea nu a fost tocmai amiabilă. E și cazul fundașului Bogdan Burlă (22 de ani), care după ce a plecat de la echipa arădeană pentru care a evoluat în ultimele patru campionate a reclamat-o la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. Jucătorul originar din Arad își cere banii restanți.

CNSL i-a dat dreptate în ședința de pe 4 septembrie și obligă „Bătrâna Doamnă” la plasat unei sume importante. UTA are să-i dea fundașului 25.325 de lei (net), reprezentând drepturi finanicare restante aferente lunilor februarie – iunie 2018 și 400 de  lei pentru taxa de procedură. Formația din Liga 2 are termen de recurs în cinci zile de la comunicarea sentinței.

Analizând suma pe care Burlă o are de primit de la UTA, constatăm că jucător avea un salariu lunar de 5.065 de lei net.

Titularul postului de fundaș stânga la UTA în ultimele patru sezoane s-a despărțit în această vară de echipa arădeană, dar și de Atletico Arad și a semnat cu Șoimii Lipova, club din Liga 3. Chinuit de accidentări, Bogdan Burlă a jucat în 25 de meciuri pentru UTA în sezonul precedent al Ligii 2 și a înscris două goluri.

Marius ANGHEL 06 Sep. 2018, 12:02 Campionat
Pe aceeași temă