Dezamăgire! Văzut ca o speranță la UTA, Burlă a ajuns la un club din Liga 3

Dezamăgire!** Văzut ca o speranță la UTA, Burlă a ajuns la un club din Liga 3

Văzut ca o mare speranță a fotbalului arădean, fundașul stânga Bogdan Burlă a avut un parcurs asemănător cu UTA în Liga a 2-a. A început în forță după promovarea din Liga 3, a impresionat cu evoluțiile sale, însă poziția sa din teren nu a atras la fel de mult cum a fost cazul atacanților Dennis Man și Adrian Petre. După un ultim sezon slab, la fel ca „Bătrâna Doamnă”, în situația sa și din cauza problemelor medicale, Burlă a ajuns să-și rezilieze contractul și să înceapă o nouă aventură, una sub nivelul așteptărilor.

Jucătorul de 22 de ani, titularul postului de fundaș stânga la UTA în ultimele patru sezoane, s-a despărțit definitiv de echipa arădeană, dar și de Atletico și a semnat cu Șoimii Lipova, club din Liga 3. Potrivit Sport Arad, Burlă mai avea și alte oferte tentante de la Reșița sau Deva, însă a ales să continue la Lipova, locul 7 în Seria a 4-a.

Chinuit de accidentări, Bogdan Burlă a jucat în 25 de meciuri pentru UTA în sezonul precedent al Ligii 2 și a înscris două goluri.

Altfel, Șoimii Lipova s-a reunit luni, iar celelalte transferuri, atacantul Sulea și juniorii Pașcu (ex. Becicherecu Mic) și Savin (împrumutat de la UTA), au fost la primul antrenament. În această vară, lipovanii s-au despărțit de Himcinschi, Duță, Lupșe, Deta, Iliescu, Bier, I. Pașcu, Jichici și Kocsis. A mai părăsit echipa și preparatorul fizic, Bogdan Hetco, pentru divizionara secundă, Academica Clinceni și la Academia de Fotbal Pro Sport.
 

Pe aceeași temă