Verdictul lui Todea în cazul lui Burlă: „Cred că este singurul care-și mai poate salva cariera”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2018, 18:55 Actualizat: 23 Mar. 2018, 18:56 Campionat
Verdictul lui Todea în cazul lui Burlă:  „Cred că este singurul care-și mai poate salva cariera”

Titularul postului de fundaș stânga de la revenirea UTA-ei în Liga a 2-a trece prin momente grele legate de o accidentare suferită în vacanța de iarnă. Poate sunt chiar momente de cumpănă pentru cariera lui Bogdan Burlă, sau cel puțin asta sugerează Cristian Todea, antrenorul principal al „roș-albilor”.

Diagnosticat cu o o fisură a platoului tibial la începutul anului, fotbalistul de 21 de ani a ratat cantonamentul de la Moneasa pentru a se recupera, dar după primele antrenamente cu echipa a acuzat din nou dureri și a trecut pe margine din nou. „Cred că Bogdan Burlă este singurul care-și mai poate salva cariera, demonstrându-și lui că încă mai poate face ceva cu talentul său de fotbalist. În orice moment al carierei, când suferi o accidentare mai gravă și stai mult timp pe margine este foarte greu să revii mai ales din punct de vedere mental. În luna ianuarie i s-a recomandat să facă recuperare și a făcut-o cu fizioterapeutul Cristi Dărău, parcă a fost și la Norbi Varga, dar când a reintrat la antrenament cu echipa a recidivat. Acum stă iarși și nu știu ce se va întâmpla cu el mai departe. Dacă era ceva de operat cum a fost la Polgar, s-ar fi luat demult această decizie, dar, din controalele medicale pe care le-a făcut, am înțeles că nu i s-a recomandat intervenția chirurgicală. Repet, ceea ce știu și ce văd este că nu putem conta pe el deocamdată și nici nu știu când va mai putea juca”, a punctat Todea, la conferința săptămânală organizată de clubul UTA.

Deocamdată, stafful tehnic utist se bucură de revenirea la antrenamente a lui Iulius Dinculescu, scos și el din circuit pentru meciul de la Balotești ca urmare unei entorse la gleznă. Atacantul David Popa pare să-și fi revenit și el, iar căpitanul Marius Curtuiuș se pregătește și el normal de joi. „Sperăm ca cei trei jucători absenți etapa trecută să fie apți până la ora partidei de duminică, cu Afumațiul”, a mai menționat Todea, care – pe de altă parte – a confirmat absența pentru câteva săptămâni a lui Norbert Polgar, operat de menisc marți.

CITEȘTE și: Probleme în pregătire pentru utiști: „În urmă cu trei ani de zile spuneam că Aradul stă prost la capitolul baze sportive și lucrurile au rămas la fel”

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2018, 18:55 Actualizat: 23 Mar. 2018, 18:56 Campionat
Pe aceeași temă