În timp ce colegele jucat în etapa a 28-a, UTA trăgea din greu la antrenament. Cum s-au descurcat acum arădenii la al doilea test Gacon cerut de Ionuț Popa

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Apr. 2018, 12:14 Actualizat: 08 Apr. 2018, 12:15 Pregătiri, amicale
În timp ce colegele jucat în etapa a 28-a, UTA trăgea din greu la antrenament.  Cum s-au descurcat acum arădenii la al doilea test Gacon cerut de Ionuț Popa

UTA și-a respectat ad literam programul încărcat dintr-o săptămână fără meci oficial în Liga a 2-a și, după trei zile cu câte două antrenamente, a susținut și testul Gacon pe pista de tartan a arenei Gloria. Față de acum o lună de zile, când Ionuț Popa dorea să afle la nivel fizic o preia pe UTA, jucătorii s-au comportat și mai bine. În afară de portari și accidentații Polgar și D. Popa, toți s-au încadrat în parametri.

Surpriza plăcută a venit de la Bogdan Burlă, fotbalist accidentat în prima parte a anului, dar care trage tare să revină în circuit. Fundașul stânga de 21 de ani parcurs 19 ture și asta și pentru că a scăpat de câteva kilograme în plus. „Este singurul care-și mai poate salva cariera, demonstrându-și lui că încă mai poate face ceva cu talentul său de fotbalist”, spunea în urmă cu două săptămâni Cristian Todea, iar vineri Burlă a dat semne evidente de revenire.

Seniorii Curtuiuș, Buia, Manea, Roșca și Hlistei s-au oprit la 20 de ture, oferindu-le posibilitatea tinerilor să se afirme cu 23-24 de repetări. Fundașul Stevan Markovic, ultimul sosit în „alb-roșu” a trecut și el cu brio testul, oprindu-se după 22 de ture.

Prin testul Gacon, fotbaliștilor li se cere să alerge distanța de 125 de metri în mai puțin de 45 de secunde. Se fac până în 25 de repetări, cu o pauză de 15 secunde, iar distanța se mărește la fiecare tură cu încă 6,25 metri. Dar timpul rămâne același, de 45 de secunde.

Altfel, utiștii au încasat un salariu înainte de intrarea în mini-vacanța de Paște. Primul antrenament al săptămânii viitoare e programat luni seara.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Apr. 2018, 12:14 Actualizat: 08 Apr. 2018, 12:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă