Bucovina Rădăuți câștigă amicalul de la Dorohoi

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 13:04 Pregătiri, amicale
Bucovina Rădăuți câștigă amicalul de la Dorohoi

Grupările FCM Dorohoi și Bucovina Rădăuți s-au întâlnit ieri, într-un meci amical, pe terenul echipei botoșănene, nou promovată în Liga a II-a. Surprinzător, câștig de cauză, cu scorul de 2-1, a avut formația oaspete pregătită de Daniel Stoica, care arată o formă deosebit de bună în intersezon.

Fotbaliștii antrenați de Vespazian Colban au intrat în avantaj la cabine grație golului marcat de Ghiviziu, din lovitură de pedeapsă, însă rădăuțenii au izbutit să răstoarne soarta jocului în repriza secundă, cu ajutorul reușitelor semnate de Botoșan și Luțac.

„A fost un meci cu două părți diametral opuse, cea de-a doua fiind dominată cu autoritate de formația noastră. Diferența de scor putea fi chiar mai mare, însă Negruț și Netbai au irosit câteva bune ocazii de a înscrie”, a declarat Manuel Costache, managerul rădăuțenilor.

„Pornim 11, 12 echipe la start, însă eu îmi doresc ca pe parcurs să se mai retragă din echipe pentru a nu retrograda nicio formație și pentru a avea succes această nouă politică a clubului, de a merge doar pe mâna tinerilor. Doar așa cred că ne vom atinge obiectivul. Astăzi (n.r. – ieri) am avut un amical cu cei de la Rădăuți. 60 de minute cât am jucat cu cei 11 jucători de bază, pe care am mizat și în sezonul trecut, rezultatul ne-a fost favorabil. După minutul 60, când am introdus tinerii, rezultatul s-a schimbat și am pierdut cu 2-1. Vom vedea în iarnă dacă strategia va fi bună, a declarat și Vespazian Colban, antrenorul botoșănenilor.

Bucovina a început meciul în alcătuirea Butnariu – Vitu, Agheorghiesei, Hrimiuc, Furtună, Popescu, Zaremba, Gugianu, Netbai, Luțac, I. Matei. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Botoșan, C. Ciurlă, Bejinariu, Păsăilă, Mleșniță, Puha, A. Ciurlă și Negruț.

Singurul absent din tabăra oaspeților a fost atacantul Iulian Ionesi, care a fost învoit pentru această acțiune.

În continuarea programului de meciuri de pregătire din intersezon, Bucovina va juca miercurea viitoare, cu începere de la ora 18.00, un amical de gală, la Rădăuți, în compania formației FC Botoșani, care activează în primul eșalon. Trei zile mai târziu, pe 23 august, rădăuțenii au programat meciul revanșă cu FCM Dorohoi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă