Bucovina Rădăuți a remizat la Dorohoi!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 13:50 Pregătiri, amicale
Bucovina Rădăuți** a remizat la Dorohoi!

Gruparea de Liga a III-a Bucovina Rădăuți a remizat ieri, scor 1-1, într-un meci amical susținut pe terenul colegei de serie FCM Dorohoi. Chiar dacă partida s-a disputat pe un teren înghețat, jucătorii celor două formații au evoluat alert, creând multe faze de poartă.

După o primă repriză albă, fotbaliștii pregătiți de Lucian Burlacu au deschis scorul în minutul 51 prin Duțică, care l-a învins pe Rohețki cu un șut din 8 metri. Gazdele au restabilit însă relativ repede egalitatea, prin Sandu, în urma unei grave greșeli de portar. Rădăuțenii au avut totuși șansa să tranșeze soarta disputei în favoarea lor prin Stoian, însă mijlocașul Bucovinei a irosit trei bune ocazii de gol.

„A fost un joc util de pregătire, încheiat cu un rezultat echitabil. Am remarcat pofta de joc a fotbaliștilor noștri, care arată un tonus fizic foarte bun după stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei”, a declarat managerul grupării sucevene, Manuel Costache.

În partida de la Dorohoi a debutat pentru formația rădăuțeană și fundașul central Iliuță Țugui, adus de la Bradul Putna.

Bucovina a evoluat în formula Butnariu – Obreja, Breniuc, Țugui, Duțică – Rusu, Zaremba, Avrămia, Stoian – Ionesi, Viu. Au mai intrat Bujdei, Galan, Păsăilă, Tudose, Alexandru și Păsăilă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 13:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă