Bucovina Rădăuți a pierdut amicalul cu FCM Dorohoi!

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 12:21 Pregătiri, amicale
Bucovina Rădăuți** a pierdut amicalul cu FCM Dorohoi!

Grupările de Liga a III-a Bucovina Rădăuți și FCM Dorohoi s-au întâlnit ieri într-un meci amical la Frătăuții Noi. La capătul unui joc echilibrat, botoșănenii s-au impus la final cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile marcate de Ghiviziu și Pavăl.

„A fost un meci bun de pregătire, disputat în condiții acceptabile. Cu acest prilej am dorit să mă edific asupra potențialului mai multor tineri jucători. Am vrut să văd cam pe cine putem să contăm cu adevărat în retur și pe cine nu”, a declarat antrenorul principal al rădăuțenilor, Lucian Burlacu.

„A fost un antrenament foarte bun. M-a mulțumit jocul, dar mai ales implicarea băieților și seriozitatea cu care au tratat acest test”, a declarat Vespazian Colban.

Bucovina a evoluat în alcătuirea Bujdei – Duțică, Vitu, Hrimiuc, Alexandru – Ionesi, R. Rusu, Zaremba, Stoian – Romaniuc, Apostol. Au mai intrat: Galan,  Ilisoi, Botușan, Tudose, Solovastru, Breniuc, Scântei, Viu, Păsăilă și Avrămia.

Vespazian Colban a mizat pe: Rohețki – Șt. Nicolae, Cososchi, Halip, Maxim – Ghiviziu, Filip – Vrabie, Orășanu, Bordeanu – Ed. Sandu, pentru ca pe parcursul confruntării să fie rulat întreg efectivul de jucători.

Pentru rădăuțeni urmează acum cea mai grea perioadă de pregătire a iernii, stagiul montan de la Vatra Dornei, care va începe mâine și va dura o săptămână. A doua zi după ce vaajunge la munte, Bucovina va disputa și un prim meci de verificare, în compania liderului la zi al Ligii a IV-a sucevene, FC Pojorâta.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 12:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă