Bucovina Rădăuți a câștigat meciul test cu Șomuzul Preutești

Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 11:48 Pregătiri, amicale
Bucovina Rădăuți** a câștigat meciul test cu Șomuzul Preutești

Bucovina Rădăuți și Șomuzul Preutești s-au întâlnit ieri după-amiază într-un meci de pregătire, la Milișăuți. Victoria a revenit formației de Liga a III-a pregătite de Iulian Ionesi, cu scorul de 4-2, în urma unui meci antrenant, cu multe faze de poartă, în ciuda terenului greu.

La jumătatea disputei cele două formații se aflau la egalitate, 1-1, după ce Șomuzul a deschis scorul prin Chihaia, iar Bucovina a punctat prin Luțac. Gruparea de Liga a IV-a avea să treacă din nou în avantaj în debutul părții secunde, prin reușita antrenorului – jucător Cătălin Vasiliu, după care a ieșit la rampă Dorel Grecu, fotbalist împrumutat în această iarnă de Rapid Suceava la Rădăuți, care a luat meciul pe cont propriu, izbutind un hattrick.

„A fost un meci bun de pregătire. Mă bucură reușitele lui Grecu și sper s-o țină așa și în campionat” a declarat managerul rădăuțenilor, Manuel Costache.

În cadrul programului de meciuri amicale din intersezon, Bucovina va mai juca partide test cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț, cu Bucovina Pojorâta, pe 21 februarie și cu LPS Suceava, pe 25 februarie.

Pentru Șomuzul Preutești, testul cu Bucovina Rădăuți a însemnat practic debutul perioadei de pregătire din iarnă.

„Înaintea acestui joc am efectuat doar un singur antrenament, așa că sunt mulțumit de modul în care s-au comportat băieții. Față de turul campionatului am pierdut doi jucători, este vorba de Filip și Stanca, care au plecat în străinătate. În locul lor, i-am adus pe N. Ailenei, de la Șomuz Fălticeni și Chihaia, un fost fotbalist al nostru, care în ultima perioadă a evoluat în ligile de amatori din Italia”, a precizat antrenorul Cătălin Vasiliu.

Bucovina a început meciul în formula Prutean – Puha, Vitu, Hrimiuc, Sabie – Alexandru, Păsăilă, Vicol, Sireteanu – Luțac, Apostol. În repriza secundă, rădăuțenii au jucat în alcătuirea Butnariu – Ilisoi, Vicol, Hrimiuc, C. Ciurlă – Grecu, Zaremba, Vitu, Stoian – Ionesi, Julei. Antrenor: Iulian Ionesi.

Șomuzul Preutești a evoluat în alcătuirea Dencef – Constantin, N. Ailenei, Ungureanu, Botoșanu, Dragomir, Crăciun, Clim, Vasiliu, Chihaia, Irimia. Au mai intrat Bursuc, Beclea, Gheorghe, Pașcovici, Simiraș și Pascariu. Antrenor: Cătălin Vasiliu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 11:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă