Bucovina Rădăuți a câștigat amicalul cu Știința Miroslava

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 12:57 Pregătiri, amicale
Bucovina Rădăuți a câștigat amicalul cu Știința Miroslava

Aflată în perioada de pregătire, echipa de fotbal Bucovina Rădăuți a disputat sâmbătă un amical în compania celor de la Știința Miroslava, meci ce a avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

Desfășurat pe un teren greu, înghețat, rădăuțenii au reușit să deschidă scorul după 15 minute prin Popescu, dar Miroslava a egalat cu un sfert de oră înainte de pauză dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Tincu.

Finalul primei reprize a adus un nou penalty pentru Știința, dar portarul Carlaonț a apărat și cele două echipe au încheiat prima repriză la egalitate, scor 1 – 1.

Rădăuțenii pregătiți de Daniel Stoica au repetat istoria din prima repriză și după 15 minute au trecut din nou în avantaj, după o reușită a lui Sabie, acesta fiind și golul victoriei, scor final 2 – 1.

Bucovina Rădăuți a început partida în formula: Carlaonț, Alupei, Agheorghicesei, Hrimiuc, Apetrei, Popescu, Zaremba, Mihalovici, Sabie, Negruț și Botoșan, în teren intrând și Bujdei, Butnariu, A. Ciurlă și Mleșniță. Din lotul Bucovinei Rădăuți au lipsit cinci jucători, mai exact Sfarnaciuc, Agbleta, Ilișoi, Păsăilă și C. Ciurlă.

La finalul acestei săptămâni, echipa din Rădăuți și-a propus un nou meci de pregătire, în compania unui adversar ce nu a fost stabilit încă.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 12:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă