Bucovina a plecat la Vatra Dornei cu 21 de jucători!

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 10:50 Pregătiri, amicale
Bucovina a plecat la Vatra Dornei** cu 21 de jucători!

Bucovina Radauti a intrat in cea de-a doua faza a pregatirilor de iarna. Dupa zece zile de reacomodare la efort in localitate, echipa antrenata de Lucian Burlacu si Laurentiu Andries a plecat de ieri intr-un stagiu centralizat de o saptamana la Vatra Dornei, noul cartier general fiind stabilit la Pensiunea Dornelor.

„Urmeaza pentru noi o saptamana cu cate doua antrenamente pe zi, in care vom pune accentul pe pregatirea fizica. Avem toate conditiile in cantonamentul de la Vatra Dornei: sala de forta, bazin, sauna si tot ce ne trebuie pentru refacere”, a precizat antrenorul radautenilor, Lucian Burlacu.

Tehnicienii „galben-albastrilor” au deplasat in acest cantonament un lot de 21 de jucatori, in care se ragasesc si cele sapte nume noi venite la echipa in intersezon, este vorba de portarul Cristi Butnariu (Sporting Suceava – foto), fundasii Mihai Obreja (CS Gura Humorului), Cristian Hrimiuc (Sporting Suceava) si Marian Alupei (Young Stars Panciu), mijlocasul Romeo Rusu (Avantul Volovat), plus cei doi juniori promovati de la Css Radauti, Ionut Scantei si Petrica Solovastru. La capitolul absente figureaza un singur nume, cel al mijlocasului Marius Romaniuc, care a fost invoit pentru cateva zile din cauza unor probleme personale.

Astfel, din lotul deplasat la Vatra Dornei fac parte urmatorii: Victor Bujdei, Marius Galan si Cristi Butnariu – portari, Razvan Breniuc, Vasile Vitu, Cristian Hrimiuc, Marian Alupei, Mihai Obreja, Ionut Dutica, Narcis Alexandru, Romeo Rusu, Tudor Zaremba, Ionel Stoian, Marius Pasaila, Marian Apostol, Iulian Ionesi, Alexandru Viu, Sebastian Avramia, Ciprian Tudose, Ionut Scantei si Petrica Solovastru – jucatori de camp.

Bucovina va disputa astăzi, pe stadionul din Vatra Dornei, un joc amical in compania gruparii FC Pojorata.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 10:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă