Bona: „Este un nou început, nu este ușor, dar mie mi-au plăcut întotdeauna provocările”

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 12:38 Pregătiri, amicale
Bona:**

Jucătorii Unirii Tărlungeni au început pregătirile pentru noul sezon cu un antrenor, Dan Bona, cel care l-a înlocuit pe Laszlo Balint. Chiar dacă trecerea lui Bona la echipa din Liga a II-a era previzbilă după ce fostul tehnician și-a reziliat contractul, numirea a fost oficializată doar joi.

„Daniel Bona este noul antrenor al echipei. Este un tehnician care a mai lucrat la noi și pe care îl cunosc foarte bine. Obiectivul echipei rămîne și pentru acest sezon menținerea în Liga a II-a”, a declarat președintele de onoare al Unirii Tărlungeni, Iosif Kiss.

Bona: „Este un nou început”

Daniel Bona (45 de ani) și-a început cariera de jucător la Corvinul și apoi a trecut la SCM Miercurea Ciuc, Tractorul, Metrom și Precizia Săcele. În 2000 a pus ghetele în cui și a început să antreneze la grupele de juniori de la Precizia. În 2006, Bona a fost instalat ca principal la Precizia, iar în cele două sezoane când a antrenat la Săcele a terminat campionatul pe locul 9, iar apoi pe 6. De la Săcele, Bona a plecat la Unirea Tărlungeni, echipă cu care a reușit să promoveze în Liga a III-a.

În martie 2009 a mers la Corona, la acea vreme SCM Brașov și în patru ani a adus echipa în Liga I! „Revin cu plăcere la Tărlungeni unde am mai antrenat și am avut o relație excelentă cu cei din conducere. Este un nou început, nu este ușor, dar mie mi-au plăcut întotdeauna provocările. Importanat este să formăm cât mai rapid un grup unit la Tărlungeni pentru că se anunță un sezon foarte greu din toate punctele de vedere”, a declarat Bona, care îi va avea ca secunzi pe Vasile Tatarciuc și Sergiu Brujan.

Primul amical cu ASF Zărnești

Joi dimineața, jucătorii Unirii Tărlungeni au efectuat primul antrenament din această vară. La reunirea lotului s-au prezentat 23 de jucători, iar miercurea viitoare, Bona va debuta pe banca tehnică a echipei din Tărlungeni într-un amical cu ASF Zărnești.

În următoarele zile, la Tărlungeni vor sosi mai mulți jucători care vor fi testați de noul antrenor, iar la finalul lunii, oficialii clubului brașovean vor organiza un triughiular cu ocazia „Zilelor Tărlungeniului” la care au fost invitate CSM Râmnicu Vâlcea și Olimpia Satu Mare.

Sursa: Monitorul expres

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 12:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă