Bogdan Stelea jr., singura noutate la reunirea Chindiei!

Mihai Andries 10 Jan. 2013, 08:32 Pregătiri, amicale

Jucătorii Chindiei s-au reunit ieri la stadion, prima ședință de pregătire din noul an fiind programată pentru ora 15.00. Au fost prezenți toți jucătorii cu care s-a încheiat turul campionatului, inclusiv Cherchez și Anton, singura noutate din lot fiind Bogdan Stelea jr, fiul fostului portar al naționalei. Stelea cel mic are 21 de ani și poate evolua fundaș sau mijlocaș stânga.

Antrenamentul de miercuri s-a desfășurat pe terenul 2 al stadionului Eugen Popescu, înghețat tun și acoperit de un strat de zăpadă de câțiva centimetri.

La finalul antrenamentului, la stadion au venit și conducătorii Chindiei, Gică Popescu (președinte onorific), Mihai Trifan (reprezentantul CJ Dâmbovița în Adunarea Generală) și Sorin Lungu (vicepreședinte). Cei trei au avut o întâlnire cu antrenorii și jucătorii în vestiarul de sub tribuna a doua.

Vor două cantonamente

Antrenorii Chindiei au fixat programul de pregătire pentru perioada intercompetițională. Teoretic, fotbaliștii se vor pregăti până pe 21 ianuarie la Târgoviște, apoi va urma un cantonament centralizat, de zece zile, la Izvorani (22 ianuarie – 2 februarie).

La revenirea în oraș va fi susținut un joc de pregătire cu colega de serie Unirea Slobozia. Spre jumătatea lui februarie, tehnicienii Eusebiu Tudor și Sică Bârdeș au în plan organizarea unui nou stagiu centralizat, a cărui locație nu a fost încă stabilită.

În fine, pe 2 martie, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului, Chindia va juca un amical la Pitești, cu FC Argeș.

Articol și foto de Ionuț MARIN

Mihai Andries 10 Jan. 2013, 08:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă