Balaur: „Obiectivul principal este să alcătuim o echipă competitivă, să fie în stare să abordeze chiar promovarea”

Marius ANGHEL 09 Aug. 2013, 18:56 Pregătiri, amicale
Balaur:**

Pornită la drum cu obiective îndrăznețe pentru noul sezon, FCM Dunărea a încheiat o primă etapă a pregătirilor, un cantonament de 12 zile în localitatea brașoveană Tărlungeni.

Antrenorul Ioan Balaur, s-a declarat mulțumit de condițiile avute și de atitudinea jucătorilor săi. „A fost o perioadă foarte bună, în care toți jucătorii au răspuns favorabil solicitărilor noastre. Am beneficiat de condiții bune, am efectuat câte două antrenamente zilnic, cu accent pe pregătirea fizică, dar nu am neglijat nici folosirea mingii. Avem un grup cu potențial, format din jucători cu experiență, dar și foarte mulți tineri, care pot progresa. Un lucru îmbucurător este și că avem foarte mulți gălățeni în lot. Obiectivul principal este să formăm un lot bine pregătit, capabil să alcătuiască o echipă competitivă care, atunci când condițiile o vor cere, să fie în stare să abordeze chiar promovarea”, a declarat Ioan Balaur (foto).

În cantonament au fost 28 de jucători, doi dintre plecând ceva mai devreme. Este vorba de Moroșanu – convocat la lotul național de juniori, și Ghiocel, care a fost spitalizat pentru o operație de apendicită.

Ceilalați jucători din lot sunt: Olaru, Comănescu, Trihenea – Radu, Asanache, Șomodean, Hristian, Matei, Chebac, Apostol, Negoescu, Florea Voicu, Drăgan, Valentin Ion, Grosu, Comșa, Bârlădeanu (revenit de la Farul), Sorin Cucu (revenit de la FCM Tg. Mureș), tinerii „oțelari” Cenk Firat, Manea, Moise, Ștefan Lupu și Gohoreanu, doi brașoveni veniți de la Corona, Sfrijan și Istrate, plus tulceanul Neagu. Este posibil să apară și atacantul Bâtfoi, fost la CS Buftea, cu care clubul gălățean se află în tratative.

De mâine, începe și seria jocurile amicale, odată cu partida din deplasare cu SC Bacău. Alte două meciuri de verificare sunt perfectate, pe 14 august cu Oțelul II și pe 17 august – cu Gloria Buzău (în deplasare).

Sursa: Viața liberă

 

Marius ANGHEL 09 Aug. 2013, 18:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă