Atmosfera și grupul i-au făcut pe jucătorii Gloriei să treacă peste problemele financiare de la club

Marius ANGHEL 17 Jan. 2015, 16:46 Pregătiri, amicale
Atmosfera și grupul** i-au făcut pe jucătorii Gloriei să treacă peste problemele financiare de la club

Fotbaliștii Gloriei Buzău au găsit resursele necesare să treacă peste toate gre­ută­țile cauzate de lipsa banilor și pentru că neajunsurile de zi cu zi au fost depășite cu ajutorul unei atmosfere de excepție în cadrul lotului.

Acționând ca o adevă­ra­tă familie, jucătorii au făcut tot posibilul ca echipa să nu aibă de suferit, iar acum, la început de an, cu toții speră că vor veni și vremuri mai bune.

„Cu toții iubim fotbalul, ne place foarte mult să jucăm fotbal și este unul dintre factori. Cred că prin ce-am reușit să realizăm în jumătatea care a trecut, rezultatele foarte bune, știm foarte bine că avem valoa­re. Putem să urcăm și mai sus în clasament. Am creat aici și un grup extraordinar, cred că deja suntem foarte buni prieteni și ne dorim foarte mult ca după fiecare meci să ne întâlnim, să dăm noroc unii cu alții și să fim mulțumiți de ceea ce realizăm”, a spus Georgian Marcu.

„Mergem înainte cu speranța că poate se vor rezolva problemele financiare, în pri­mul rând, pentru că, în rest, avem un lot bun, avem un antrenor bun, totul e foarte bine în afară de partea financiară, care sperăm să se rezolve, cu aportul autorităților, al celor care trebuie să se impli­ce”, a punctat și Claudiu Dumitrescu.

„Ne motivează, în primul rând, atmosfera și grupul care s-au format aici. Sperăm să se mai remedieze câte ceva din problemele care sunt acum”, a concluzionat Clement Pălimaru.

Sursa: Șansa buzoiană

Marius ANGHEL 17 Jan. 2015, 16:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă