Asociația Suporterilor FC Bihor organizează miercuri un miting de solidaritate cu clubul orădean

Marius ANGHEL 01 Feb. 2015, 12:17 Pregătiri, amicale
Asociația Suporterilor FC Bihor** organizează miercuri un miting de solidaritate cu clubul orădean

Asociația Suporterilor FC Bihor va organiza miercuri, de la ora 18:00, în Piața Unirii din Oradea, un miting de solidaritate cu clubul ce activează în Seria a II-a a Ligii 2.

FC Bihor a ajuns în situația extremă de a cere ajutorul oricui „mai simte ceva față de acest club, cu tradiție în fotbalul românesc și care este emblematic pentru această zonă de țară„. Conducătorilor clubului orădean, prin vocea președintelui Viorel Nemeș, nu le-a mai rămas decât să facă „un apel de atragere a noi finanțatori” pentru ca activitatea de la FC Bihor să continue.

Este poate ultimul strigăt al clubului vechi de mai bine de 100 de ani, un „un strigăt de disperare pentru salvare”, înainte ca falimentul să pună capăt agoniei prin care trece în acest moment echipa ce activează acum în Liga 2.

„Asociația Suporterilor FC Bihor organizează miercuri, 4 februarie, cu începere de la ora 18, în Piața Unirii din Oradea, un miting de solidaritate cu clubul FC Bihor, care trece în această perioadă printr-o situație critică din punct de vedere financiar.
Sunt așteptați toți suporterii echipei și toți cei cărora la pasă de soarta echipei fanion a județului”
, semnează Daniel Bokor, președintele Asociației Suporterilor FC Bihor.

FC Bihor cere ajutor în pragul „iminent de a se intra în faliment”: „Este un strigăt de disperare pentru salvarea acestui club”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2015, 12:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă