ASA Târgu Mureș a câștigat la limită amicalul cu Csikszereda. Jucătorii lui Balint au evoluat cu banderole negre pe braț

Marius ANGHEL 27 Jul. 2017, 17:19 Pregătiri, amicale

Revenită la Târgu Mureș după cantonamentul de la Brașov, ASA a desfășurat miercuri seară al șaselea meci de pregătire în această vară, după retrogradarea în Liga 2. Pe stadionul Trans-Sil, echipa antrenată de Laszlo Balint a câștigat la limită întâlnirea cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, formație care în sezonul trecut a ratat în ultima etapă promovarea în Liga 2 din Seria 1 a Ligii 3.

În amicalul cu ciucanii, târgumureșenii au evoluat cu banderole negre pe braț, în memoria fostului manager sportiv al clubului, Virgil Lăcătușu, decedat marți. Unicul gol al meciului a fost înscris de fundașul Florin Ilie, în minutul 32, reluare cu capul la colțul lung, după o centrare de pe partea dreaptă.

ASA a început partida cu: Fl. Iacob – Băjan, C. Ene, Fl. Ilie, D. Panait – Candrea, P. Iacob – D. Muntean, Petriș, Licu – Boiciuc. În repriza secundă au mai intrat: Moga – Chertes, Schieb, Iliescu și Raiciu.

De partea cealaltă, Csikszereda i-a utilizat pe: Nagy – Csiszer, Benko, Lorincz, Lakatos, Tamas, Csuros, Jebari, Eder, Hodgyai, Bajko. În partea secundă au intrat: Horvath – Majzik, Savin, Szekely, Vizi, Bartok, Jakab, Balint, Gyorgyi, Bagoly, Kenesi.

Până acum, ASA Târgu Mureș a mai înregistrat următoarele rezultate: 5-0 și 9-0 cu Mureșul Rușii Munți, 1-2 cu CS Afumați, 1-0 cu AFC Hărman și 2-2 cu AFC Hermannstadt.

Altfel, amicalul programat pentru sâmbătă, la Târgu Mureș, cu Petrolul Ploiești a fost anulat.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2017, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă