Doliu la ASA Târgu Mureș! Managerul sportiv al clubului a decedat la 61 de ani

Marius ANGHEL 25 Jul. 2017, 10:49 Diverse

Veste tristă pentru ASA Târgu Mureș și fotbalul târgumureșean. Site-ul oficial al echipei care va evolua în noul sezon al Ligii 2 a anunțat în această dimineață că managerul sportiv al clubului, Virgil Lăcătușu, a încetat din viață. Fostul conducător al formației mureșene, în trecut activând și ca vicepreședinte, împlinise pe 3 iulie 61 de ani și a decedat după o grea suferință.

Iată comunicatul ASA Târgu Mureș:

„Rămas bun, prieten drag!

ASA Tîrgu-Mureș anunță cu mare durere în suflet, trecerea în neființă a celui care a fost Virgil Lăcătușu. Manager sportiv al clubului nostru, un om deosebit, cu suflet mare, a trăit în toți acești ani aproape de echipă. A fost omul care a ajutat pe toată lumea, indiferent că a fost conducător de club, antrenor, jucător sau simplu angajat.

A fost părtaș și a contribuit, din funcția pe care o ocupa, la toate succesele echipei din acești ani. A fost omul care s-a ocupat de dosarele de licențiere ale clubului, la Federația Română de Fotbal.

A fost omul organizat, cu o prestigioasă carieră militară în spate, calculat, cu o vorbă bună pentru fiecare, respectat.

O pierdere imensă, nu doar pentru clubul ASA Tîrgu-Mureș, ci pentru fotbalul tîrgumureșean și românesc. O pierdere de neînlocuit, atât în suflete, cât și în viața de zi cu zi.

Rămas bun, prieten drag! Drum liniștit către îngeri, Colo!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

Marius ANGHEL 25 Jul. 2017, 10:49 Diverse
Pe aceeași temă