ASA și Gloria Bistrița au remizat alb la Săcele!

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 14:34 Pregătiri, amicale

În ultima partidă amicală din cadrul cantonamentului de la Săcele, divizionara secundă de fotbal, ASA Târgu Mureș a remizat marți, pe Stadionul „Metrom” din Brașov, 0-0 cu colega din seria a II-a, Gloria Bistrița. A fost un meci de angajament, cu multe dueluri aspre, dar și cu ocazii importante de gol de ambele părți.

ASA a trimis de două ori în barele porții lui Albuț, portar care a avut o contribuție providențială, cu câteva parade de excepție. Gloria putea însă da lovitura pe final, când șutul lui Brumă a fost respins în bară de Viciu.

La finalul jocului, antrenorul Edi Iordănescu și-a certat elevii (foto mic) pentru că nu au câștigat meciul, dar totodată a lăudat echipa pentru atitudinea de care a dat dovadă, pentru dăruirea pe care au manifestat-o jucătorii în teren.

Tehnicianul mureșenilor consideră cantonamentul de la Săcele unul deosebit de util, în care jocurile amicale au arătat o formație bine organizată, care nu face greșeli decisive în defensivă, dovadă și faptul că nu a primit gol în cele patru jocuri.

ASA și Gloria Bistrița se vor întâlni în campionat în etapa a X-a, penultima a turului, la Târgu-Mureș.

Lotul folosit și marcatorii

În patru partide susținute de ASA în cele zece zile de cantonamet au evoluat 25 de jucători, iar 15 dintre aceștia au intrat în teren în toate cele patru meciuri. Bilanțul întâlnirilor este de trei victorii și un rezultat de egalitate: 3-0 cu AS Hărman, 3-0 cu FC Zagon, 2-0 cu Fortuna Câmpina și 0-0 cu Gloria Bistrița. Golaverajul este așadar 8-0. Cele opt goluri au fost înscrise de șase jucători. Salem a reușit să înscrie de trei ori, Buhuși, Alaverdashvili, Bumba, Alexandru Dan și Anițoiu câte o dată.

În acest meci, ASA a evoluat în formula: Caparco- Homei, Vârtic, Patriche, Szilagyi, Hanca, Cioinac, Al. Dan, Bumba, Alaverdashvili, Salem. În repriza a doua au mai evoluat: Viciu- Gugu, Anițoiu, Buhuși, R. Miclea, Onicaș și Crețu.

La Gloria, antrenorii Sandu Negrean și Cristian Coroian au folosit echipa: Albuț – Țârcă, Dan Matei, Fizeșan (Hlinca ”42), Polgar, Mădălin Stancu (Antonescu ”70), Radu Mărginean, Budăcan (Mariș ”60), Antonache (Feher ”37), Roșu (Chițu ”46), Curtuiuș (Brumă ”60).

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă