ASA a luat startul în pregătiri cu 27 jucători!

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 16:37 Pregătiri, amicale

Astăzi a avut loc reunirea lotului divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu Mureș. La Academia de Sport din cadrul Complexului de Agrement și Sport „Mureșul” au fost prezenți 27 de jucători. 20 dintre aceștia sunt aflați sub contract cu gruparea mureșeană, ceilalți urmează să semneze sau se află în probe.

După cum s-a mai amintit, 9 dintre jucătorii care au evoluat în tur în tricoul roș-albastru au ajuns la un acord cu conducerea în privirea rezilierii contractelor. Este vorba de Alessandro Caparco, Răzvan Patriche, Alin Roman, Florin Anțoiu, Yannick Salem, Ionuț Cioinac, Alin Stoica, Sergiu Homei și Alexandru Buhuși. Pe lista plecările poate apărea și Andrei Crețu, prezent la reunire, dar situația lui nu este clară în privința rămânerii la echipă.

Jucătorii din lotul turului au fost: Ciprian Botoșer, Adrian Viciu, Florin Bold, Costinel Gugu, Valter Heil, Szilagyi Lorand, Sergiu Hanca, Rareș Vârtic, Romulus Miclea, Alex Dan, Mihai Onicaș, Tiberiu Petriș, Claudiu Bumba, Dragoș Huiban, Vasile Buhăescu, Frank Danquah, Robert Candrea, Darius Ghircă și Răzvan Stoica.

Ultimii trei vin de la juniorii clubului, ultimul revenit de la Steaua. Al 20-lea este noul sosit de la Metalul Reșița, Marius Tomozei, singurul nou sosit care a semnat până în prezent.

Schimbări vor mai fi

Cei șapte prezenți a căror soartă se va decide în următoarea perioadă sunt: Ionuț Ugocian și Leonard Neagu, ambii de la Jimbolia, Vasile Bogdan, de la Viitorul Constanța, Lucian Turcu, de la „U” Cluj și trei străini, care sunt deocamdată necunoscuți în fotbalul românesc: Patrick Pverjan (din Statele Unite), Zion Zeman (Israel) și Amauri Pereira, despre care nu am primit niciun detaliu. Dintre aceștia, Turcu este o mai veche cunoștință a mureșenilor. Clujeanul are 27 de ani, este jucător de bandă stângă și a fost jucătorul mureșenilor în ediția 2008-2009, după care a mai jucat la Bistrița, Timișoara, Sportul Studențesc și U Cluj.

Prea multe amănunte în privința celorlalți jucători străini nu am putut deocamdată afla. În ceea ce privesc noile transferuri directorul general, Daniel Stanciu nu a putut oferi detalii suplimentare: „Ce jucători vom mai aduce vom decide în săptămânile următoare, după ce se va clarifica situația unor jucători cu care nu s-a ajuns la o înțelegere, cum este Crețu. Mai întâi vom vedea cu cine rămânem, după care vom vedea de ce mai avem nevoie”, a declarat Stanciu.

Lotul prezent a fost apoi „divizat” în două grupe. Una a intrat în sala de forță, iar cealaltă a efectuat un ușor antreament pe unul din terenurile complexului. În următoarele două zile, jucătorii vor efectua vizitele medicale, după care va avea loc primul cantonament, pe plan local, între 18-31 ianuarie. A doua perioadă de pregătire centralizată care era programată între 2 și 19 februarie, în Antalya a fost anulată. Aceasta va avea loc în Ungaria, sau într-o stațiune montană din România.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 16:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă