Argeșul și-a stabilit trei dintre cei patru adversari din amicalele pe care le dispută în Antalya. Ionuț Badea și-a completat stafful tehnic cu un nou preparator fizic

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 11:39 Pregătiri, amicale
Argeșul și-a stabilit trei dintre cei patru adversari din amicalele pe care le dispută în Antalya.** Ionuț Badea și-a completat stafful tehnic cu un nou preparator fizic

Jucătorii echipei Campionii FC Argeș au intrat, de astăzi, în cea de-a treia săptămână de pregătire pe plan local, antrenamentele în zonă urmând să continue până la finalul lunii ianuarie. De la începutul lunii februarie se va pleca în Turcia pentru a efectua a doua parte a pregătirii centralizate.

Cantonamentul din Antalya este programat în perioada 2-14 februarie, iar stafful tehnic al echipei piteștene va pune mare accent pe segmentul tehnico-tactic în încercarea de a forma un „11” ideal cu care să înceapă returul.

Trei dintre cei patru adversari din amicalele din Antalya au fost stabiliți

Argeșul și-a stabilit trei dintre cei patru adversari pe care urmează să-i întâlnească în Turcia. După amicalul din 6 februarie, cu FC Montana, ocupanta locului 3 din eșalonul secund din Bulgaria, piteștenii vor întâlni pe 8 februarie pe HB Koge, ocupanta locului 7 din liga secundă din Danemarca. Cel de-al treilea test de verificare din Antalya este programat pe 10 februarie, când alb-violeții se vor confrunta cu liderul din liga a doua din Serbia, Graficar Beograd. Ultimul meci al echipei alb-violete în acest cantonament este programat pe 13 februarie, cu o zi înainte de revinea în țară. Pentru acest ultim test de verificare, oficialii grupării din Trivale sunt în discuții cu mai multe formații care ar urma să vină în această zonă.

Două teste până la plecarea în Turcia

Însă, până la plecarea în Antalya, Campionii FC Argeș va disputa două amicale la Pitești, cu adversari din Liga 3. Primul este programat pe 29 ianuarie, cu Unirea Bascov, iar cel de-al doilea, pe 31 ianuarie, cu U Craiova II, satelitul formației de prima ligă.

Pregătire și la bazin

După vizita medicală și testul Cooper, antrenorul Ionuț Badea a intensificat ședințele de pregătire ale fotbaliștilor săi. Acesta alternează antrenamentele de la stadionul „Nicolae Dobrin” cu cele de la Bazinul Olimpic din Pitești.

Săptămâna trecută, fotbaliștii lui Ionuț Badea au avut programate și două ședințe de pregătire la bazin. Monitorizați cu GPS-uri care măsoară frecvența cardiacă, jucători alb-violeți au făcut tot posibilul să răspundă cât mai bine cerințelor staffului tehnic care monitoriza pe o tabletă randamentul fiecăruia.  

Daniel Pîrvu, noul preparator fizic

Altfel, antrenorul Ionuț Badea și-a completat stafful tehnic cu un nou preparator fizic. Este vorba de Daniel Pîrvu, care în sezonul precedent a făcut parte din echipa cu care antrenorul Davis Mangia a lucrat la U Craiova.

Pîrvu este absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport al Universității din Pitești și doctor în teoria sportului. Noul preparator fizic al echipei din Pitești a lucrat timp de 15 ani la echipele de juniori ale clubului Fiorentina.

Principalul grupării din Trivale este convins că experiența acumulată de Pîrvu în Italia va fi benefică pentru echipa pe care o pregătește.   

Programul echipei FC Argeș:

Pitești:
29 ianuarie: amical cu Unirea Bascov
31 ianuarie: amical cu U Craiova II
*orele de disputare a acestor partide vor fi stabilite în funcție de condițiile meteo

Antalya:
6 februarie: amical cu FC Montana (locul 3 liga secundă Bulgaria)
8 februarie: amical cu Koge (locul 7 liga secundă Danemarca)
10 februarie: amical cu Graficar Beograd (locul 1 liga secundă Serbia)
13 februarie – adversar nestabilit

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 11:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă