Argeșul se va pregăti și în Antalya pentru a ataca promovarea în Liga 1. Programul stabilit de Ionuț Badea și tactica pentru transferuri: „Mă gândesc la situații de genul ăsta”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2019, 11:54 Pregătiri, amicale
Argeșul se va pregăti și în Antalya pentru a ataca promovarea în Liga 1.** Programul stabilit de Ionuț Badea și tactica pentru transferuri:

După o lungă perioadă de timp, echipa orașului Pitești va merge din nou într-un cantonament în străinătate, ca în vremurile bune. Campionii FC Argeș va opta în această iarnă să nu mai meargă în împrejurimi pentru a se pregăti, ci să ajungă în Turcia, în Antalya, acolo unde se vor regăsi mai multe cluburi, din țară și nu numai.

Antrenorul Ionuț Badea a stabilit în mare programul de pregătire, echipa argeșeană urmând să fie printre primele din Liga 2 care se reunesc. Alb-violeții se vor aduna pe 8 ianuarie 2020, în prima parte se vor antrena pe plan local, iar în perioada 2-14 februarie se vor afla în Antalya.

„O să avem reunirea pe 8 ianuarie, vizita medicală e în primele zile, cred că în 9 și 10, în două grupuri, după care vor fi antrenamente la baza noastră, iar în data de 2-14 februarie vom avea un cantonament extern în Antalya, cu patru jocuri amicale. După care rămânem în contact cu tot ceea ce înseamnă ciclu premergător începerii campionatului, adică cu o săptămână înainte”, a spus Ionuț Badea, care a explicat și că, momentan, nu știe adversarii pe care Argeșul îi va întâlni în Turcia: „Am un agent foarte bun, care îmi asigură aceste jocuri în Antalya. O să fie un contingent destul de numeros de echipe acolo, un calup mare. De obicei, ca antrenor, îmi doresc în primele meciuri amicale cu echipe un pic mai slabe, după care vreau să termin cantonamentul cu un amical cu o echipă puternică.”

„Situație de analiză și de alternative” în privința transferurilor

Cât despre transferuri, antrenorul Argeșului a spus că, momentan, „grupul de lucru” format este într-o „situație de analiză și de alternative” în ceea ce privește despărțirile de jucători și aducerea altora în loc.

„De obicei, în perioada de iarnă e foarte greu să găsești jucători buni. Acești jucători buni semnează contracte în vară, așadar sunt prinși în contractele cu echipele cu care au semnat. Ideea mea este că ori vom aduce ceva jucători de afară, ori vor fi jucători poate de la Liga 1 care nu prind să joace, deși au valoare, pentru că e o concurență prea mare pentru ei în acele echipe. Mă gândesc la situații de genul ăsta. Dacă vom fi norocoși, probabil că vom găsi și jucători foarte buni liberi, dar este un procens destul de mic, șansele sunt minime”, a spus Ionuț Badea despre ce transferuri pregătește la Campionii FC Argeș.

Programul echipei Campionii FC Argeș în această perioadă de pregătire de iarnă:

8 ianuarie 2020 → reunirea lotului
9, 10 ianuarie 2020 → vizita medicală
11 ianuarie – 1 februarie → pregătire pe plan local
2 februarie – 14 februarie → cantonament Antalya
22 februarie → meciul de debut în partea a doua a sezonului, în deplasare la „U” Cluj

De curând, Campionii FC Argeș a aflat că va avea pentru partea a doua a sezonului buget dublu din partea Consiliului Local Pitești față de cel de care a dispus în prima parte a campionatului.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 17 Dec. 2019, 11:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă