Antrenorul sârb și-a început mandatul la Șoimii și speră la trei puncte cu Berceniul. „E mult de lucru și mai avem nevoie de jucători”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Sep. 2016, 09:05 Actualizat: 29 Sep. 2016, 09:06 Pregătiri, amicale

După o lună și jumătate de la startul sezonului în Liga a 2-a, Șoimii Pâncota și-a găsit în sfârșit antrenor. Sârbul Nikola Jovanic (foto, în centru) a condus trei antrenamente la gruparea din Podgorie, unul pur fizic pe stadionul Gloria și alte două cu accent tehnico-tactic pe arena CSȘ Gloria.

„Știam la ce vin, chiar am văzut ultimele două partide ale echipei, cu Poli și Balotești, cunosc și situația grea din clasament. E mult de lucru, căci echipa nu e prea pregătită nici fizic, nici tactic, dar ne antrenăm zi de zi să creșteam la toate aspectele. Sunt încă în proces de cunoaștere cu jucătorii, încerc să-i valorific la maxim pe toți”, a menționat antrenorul sârb, care a mai lucrat cu Angelo Massone la Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 1, dar atunci șeful staff-ului tehnic a fost Vanja Radinovic.

O altă problemă majoră pentru tehnicianul de 30 ani ar fi lotul subțire de jucători. Chiar dacă pentru partida de sâmbătă, cu Berceniul, i-ar putea avea la dispoziție și pe Dorinel Popa, Dumitru Mitu (accidentați etapa trecută), plus hondurianul Randy și japonezul Murakami, Jovanic mai dorește întăriri. „Lotul e subțire numeric și avem foarte mulți jucători tineri. Ne-ar mai trebui jucători cu experiență, în special atacanți, dar sâmbătă sperăm să câștigăm primul meci din campionat”, a adăugat proaspătul „principal” al „șoimilor”, deținător al Licenței A UEFA.

Se aude că la Pâncota ar putea ajunge și fostul atacant al lui Poli, Gueye Mansour, dar senegalezul mai așteaptă să poarte o discuție cu Massone.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Sep. 2016, 09:05 Actualizat: 29 Sep. 2016, 09:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă