Antrenament fără antrenori în Calea Aurel Vlaicu

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 10:56 Pregătiri, amicale
Antrenament fără antrenori** în Calea Aurel Vlaicu

UTA a început ciclul săptămânal pregătitor meciului de la Reșița cu un antrenament fără…antrenori.  „Principalul” Stelian Gherman s-a învoit încă de săptămâna trecută pentru a susține un examen la Cluj, iar „secundul” Costică Olariu nu a mai apărut nici el la Arad din moment ce situația sa contractuală nu a fost lămurită nici la această dată. Cum nici antrenor cu portarii nu mai există în Calea Aurel Vlaicu, la timonă au trecut fotbaliștii mai experimentați din lot. În principal, ședința de pregătire a „textiliștilor” a constat din alergări de anduranță și tradiționalul 5 contra 2.

Utiștii vor transpira din nou marți, începând cu ora 17, când cel puțin Gherman e așteptat din nou la treabă. Dar și mai așteptat de către fotbaliști și angajații clubului este Adrian Marțian, care are de achitat salariile pe luna decembrie, dar și de plătit cele baremurile de arbitraj ce o programează pe UTA la meciul de la Reșița, de vineri, de ora 14.

Însă, partida crucială pentru soarta „alb-roșiilor” în acest sezon se va juca sâmbătă dimineața la Satu Mare, unde Olimpia o găzduiește pe Gloria. Dacă bistrițenii câștigă, arădenii pleacă cu 6 puncte mai puțin în clasamentul play-out, iar șansele de salvare de la retrogradare scad simțitor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 10:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă