„Antrenament” cu CSM Făgăraș

05 Aug. 2012, 09:53 Pregătiri, amicale

Ieri de dimineață, CS Otopeni a bifat al doilea amical al cantonamentului de la Brașov. După succesul la limită în fața Berceniului a venit unul la scor în fața CSM-ului din Făgăraș. Ilfovenii au marcat de 5 ori în poarta nou-promovatei prin Bucă, Fl. Manea, Răvoiu și Pălimaru 2. Primul gol a venit în minutul 19, după un corner executat de Manea, la care Călin Marin a sărit peste minge, iar Bucă a reluat imparabil din voleu. Același Bucă avea să fie faultat în careu șase minute mai târziu, Manea transformând fără emoții penaltyul acordat.

După pauză, doi nou-intrați au dus scorul la 5-0. Răvoiu cu capul după un corner (52) și apoi Pălimaru de 2 ori (67, 85) au stabilit scorul final al meciului. Ambele reușite ale atacantului venit de la Brăila au venit după faze identice, cu centrarea lui Ghiță de pe stânga, Pălimaru punând latul la primul și apoi călcâiul la al doilea.

Otopeniul a început cu Bucuroiu – M. Dumitru, C. Marin, Vătavu, Vlaicu – G. Ion, G. Marcu, C. Iliescu, Val. Alexandru – Fl. Manea – V. Bucă. Au mai intrat Pânzaru – Dobrianski, Răvoiu, Antoche, B. Dumitru, Otvoș, S. Pană, M. Roman, Slv. Radu, G. Ghiță și Pălimaru.

La finalul meciului, Viorel Ion a declarat pentru Liga2.ro: „Este o perioadă de acumulări în care rezultatele nu contează. Dar dacă rezultatele pozitive au început să apară înseamnă că se încheagă și relațiile de joc. Oricum, nu ne îmbătăm cu apă rece prin prisma lor pentru că mai avem mult de muncă”

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

05 Aug. 2012, 09:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă