Amicalul de lux cu fosta campioană Astra a picat. Dunărea Călărași regretă că nu mai joacă împotriva echipei din Liga 1: „Am fi aflat cam unde ne aflăm”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 16:38 Pregătiri, amicale
Amicalul de lux cu fosta campioană Astra a picat.** Dunărea Călărași regretă că nu mai joacă împotriva echipei din Liga 1:

Vremea potrivnică fotbalului a dat peste cap și programul de pregătire al liderului Ligii 2, Dunărea Călărași. La finalul săptămânii, echipa lui Dan Alexa nu juca în campionat, urmând a câștiga trei puncte la „masa verde”, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească în deplasare pe Olimpia Satu Mare, acum exclusă și dezafiliată, însă își programase un amical de lux. Sâmbătă, Dunărea trebuia să joace un amical la Giurgiu cu echipa din play-off-ul Ligii 1, Astra, fosta campioană a României în urmă cu două sezoane. Acesta a fost însă anulat din cauza condițiilor meteorologice.

„S-a decis ca acest joc să nu mai aibă loc. Din cauza vremii nefavorabile, am fi putut pune în pericol integritatea fizică a jucătorilor. Se anunță căderi abundente de zăpadă și e, practic, imposibil să facem și deplasarea până acolo. Regretăm că n-am putut evolua pe terenul unei fost campioane, am fi aflat cam unde ne aflăm. Poate vom avea această ocazie în viitorul apropiat. Ne concentrăm pe jocurile ce urmează. Sperăm, de asemenea, ca și autoritățile locale să demareze cât mai repede activitățile de modernizare a bazei sportive. Ne dorim să promovăm și să putem evolua în fața propriilor suporteri. Acest vis capătă pe zi ce trece tot mai multă consistență”, a spus, citat de site-ul oficial al Dunării, președintele Florentin Brișan.

Fără meci, fie și el amical, în weekend, Dunărea revine la joc abia miercuri, atunci când va juca în deplasare cu CS Balotești, partida contând pentru etapa a 23-a, amânată la vremea respectivă tot din cauza vremii nefavorabile. Dunărea e liderul Ligii 2, după 24 de meciuri desfășurate până acum având 56 de puncte, cu trei mai multe decât FC Hermannstadt.

În aceste zile, Dunărea Călărași nu se bazează pe Missi Mezu, jucător convocat la naționala Gabonului.

Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 16:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă