Amical de lux pentru Panciu: sâmbătă joacă cu Dinamo II

30 Nov. 2011, 23:57 Pregătiri, amicale
Amical de lux pentru Panciu:** sâmbătă joacă cu Dinamo II

Profitând de pauza competițională, echipele de fotbal FC Panciu (liga a treia) și Dinamo II București (liga a doua) se vor întâlni sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 12.30, pe stadionul din Panciu într-un meci de verificare. Partida ar fi trebuit să se dispute pe Stadionul Milcovul din Focșani și adversara ar fi fost CSM 2007 Focșani.
Conducerea echipei dinamoviste a luat legătura pentru amical cu președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, dar acesta i-a redirecționat pe dinamoviști către Panciu deoarece Stadionul Milcovul nu poate găzdui un asemenea meci.

„Am decis să-i îndrum pe cei de la Dinamo către Panciu deoarece au o bază sportivă modernă, în care s-a investit și care arată excelent datorită implicării primăriei locale. La Focșani, o parte din tribuna oficială a fost evacuată deja din cauza lucrărilor de modernizare efectuate de CS Unirea Focșani și riscam să ne facem de râs. Nu vroiam să primim alte reproșuri, așa cum am primit după amicalul dintre Oțelul Galați și Ceahlăul Piatra Neamț”, a spus șeful AJF, Dan Dumitru.

Articol de George DUMITRU

30 Nov. 2011, 23:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă