Amical cîștigat de o echipă desființată!

Mihai Andries 08 Apr. 2013, 12:17 Pregătiri, amicale
Amical cîștigat de o echipă desființată!

După ce și-a anunțat retragerea din Liga a III-a din cauza problemelor financiare, Girom Albota a decis ca meciul cu SCM Pitești să fie unul amical, ci nu unul oficial. Confruntarea dintre cele două echipe a avut loc sîmbătă și a fost cîștigată de Albota care s-a impus cu 2-1.

Prima repriză a fost controlată de piteșteni care au reușit să deschidă scorul în minutul 24. În urma unui un-doi cu un coechipier, Deliu l-a învins pe portarul Albotei cu un șut de la 14 metri. După marcarea golului, SCM și-a mai trecut în cont alte trei mari ocazii. Rădescu, din poziție de unu la unu cu portarul advers, a reușit să trimită pe lîngă poartă, iar Beuran l-a driblat pe goalkeeper-ul gazdelor, însă nu a nimerit spațiul porții. După pauză, Cristi Negru a schimbat toată echipa și i-a trimis în teren pe jucătorii tineri, care în partidele oficiale au evoluat mai puțin. Girom a reușit să restabilească egalitatea din 11 m transformat de Iamandi. Albota a trecut în avantaj după golul lui Mormolea care l-a învins pe Mușat cu un șut de la 30 de metri, la care goalkeeper-ul piteștean a fost luat prin surprindere.

SCM Pitești: Vlăsceanu – Pîslaru, Stănescu, Avramescu, Bucuroaia – Diță, Deliu, Beuran, Enache – Nilă, Rădescu. După pauză au mai intrat Mușat, Hapaină, Bărbulescu, Baicu, Paraschivescu și Călin. Antrenor: Cristi Negru.

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 08 Apr. 2013, 12:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă