Alro și FC Olt și-au amânat reunirile! Se pregătește un nou proiect la Slatina

01 Jul. 2012, 22:40 Pregătiri, amicale
Alro și FC Olt și-au amânat reunirile!** Se pregătește un nou proiect la Slatina

Programată pe 2 iulie, reunirea loturilor divizionarelor secunde Alro și FC Olt a fost amânată pentru a se pune la punct toate detaliile legate de noua formulă pentru fotbalul slătinean, bazată pe parteneriat public privat.

Nou proiect pentru fotbalul slătinean. Interdicția de a se mai folosi bani de la bugetele locale pentru contractele jucătorilor, potrivit prevederilor FRF, determină autoritățile locale de a aborda o strategie bazată pe un parteneriat public-privat. Din viitoarea stagiune, autoritățile vor asigura infrastructura, urmând ca banii pentru contractele jucătorilor să fie asigurați din mediul privat. În acest sens, divizionarele secunde FC Olt și Alro vor fuziona. Programată pentru data de 2 iulie, reunirea loturilor grupărilor locale a fost amânată cu o săptămână, pentru a se pune la punct toate detaliile legate de demersurile privind noul proiect.

„Am amânat reunirea până vom stabili detaliile legate de parteneriatul public-privat, noua formulă pentru fotbalul slătinean. Săptămâna aceasta va fi clarificată situația”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Alro Slatina a încheiat sezonul pe locul cinci în clasamentul seriei, ratând obiectivul stabilit, accederea în Liga I, în ciuda culoarului favorabil, locul trei ducând în cele din urmă pe prima scenă a fotbalului românesc. FC Olt Slatina a reușit menținerea în eșalonul secund fără emoții, încheind sezonul la 14 lungimi distanță de zona retrogradării. Autoritățile locale doresc un reviriment în fotbalul slătinean, parteneriatul public privat având drept scop investițiile în infrastructură, asigurarea unui centru puternic de copii și juniori, astfel încât în viitor orașul de la malul Oltului să fie reprezentat cu succes pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Jul. 2012, 22:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă