ALRO, remiză cu FC Balș înaintea definitivării lotului pentru cantonament

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale

Divizionara secundă slătineană a susținut, vineri, în compania celor de la FC Balș, ultimul amical înaintea plecării în stagiul montan de la Poiana Brașov. Slătinenii au condus cu 2-0, însă au fost egalați până la finalul întâlnirii.

Amicalul a avut trei reprize a câte 30 de minute, tehnicianul grupării ALRO Slatina, Dan Oprescu, rulând aproape tot lotul aflat la dispoziție. Divizionara secundă a deschis scorul prin atacantul de culoare Francis Agbleta. În urma unei acțiuni de atac, „vârful” ghanez a trimis din întoarcere, la colțul lung. Scorul a fost majorat în debutul actului secund, prin Ștefăniță Stancu, care a reluat în plasă o centrare bună a lui Huțanu. FC Balș a restabilit egalitatea prin Onofrei și Florica, ultimul marcând din penalty.

„Se prevede o echipă frumoasă”

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, în ultimul amical dinaintea cantonamentului. Slătinenii au plecat astăzi, la prima oră a dimineții, în stagiul centralizat de la Poiana Brașov, acolo unde vor susține, timp de zece zile, cantonamentul verii.

„Sunt mulțumit de joc, de o parte dintre jucători chiar foarte mulțumit, se prevede o echipă frumoasă. Lotul îl stabilesc, luni, înainte de plecarea în cantonament. Este posibil să mai apară noutăți, dar nu putem discuta la momentul actual. În cantonament, dimineața vom lucra tehnico-tactic, iar după-amiaza partea de pregătire fizică. Nu vom face meciuri amicale, pentru că mi-e teamă să nu se accidenteze vreun jucător și să piardă perioada de pregătire. Avem timp să facem jocuri, după ce ne întoarcem”, a declarat Oprescu.

ALRO: Bugiu, Anghelina, Gligor, Marincău, Siminic, Bancu, Pavel, Mihai Căpățână, Ignea, Francis Agbleta, Chira. Au mai evoluat: Perșinaru, Crușoveanu, Draskovic, Giurcă, Vîlcică, Cosic, Covaci, Huțanu, Stefăniță Stancu, Prisăceanu.

Agbleta, oprit în lot

Sosit în probe la Slatina, atacantul de culoare Francis Agbleta a convins banca tehnică a divizionarei secunde.

„Vârful” de 25 de ani a marcat în toate cele trei amicale ale verii. Agbleta este originar din Ghana, însă se află în România de câțiva ani, fiind căsătorit cu o sibiancă. Atacantul a evoluat, ultima dată, pentru formația din eșalonul al treilea ACS Bucovina Rădăuți.

„Francis va rămâne, ne-am și înțeles cu el”, a confirmat, după amicalul cu FC Balș, antrenorul Dan Oprescu.

Pe postul de atacant, în lotul divizionarei secunde se mai află Octavian Drăghici, jucător ce a efectuat, vineri, vizita medicală, camerunezul N”Kongue și Daniel Ene. Cei trei atacanți nu au evoluat în primele amicale ale verii, fiind testați mai mulți jucători.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă