Albinaru, dublă pe sintetic

11 Feb. 2009, 18:06 Pregătiri, amicale
Albinaru, dublă pe sintetic

CFR Timișoara a pierdut în fața colegei de eșalon Mureșul Deva cu 2-1, meciul disputat pe terenul sintetic de lângă stadionul Dan Păltinișanu. Valentin Geamăn a debutat pentru feroviari chiar în ziua în care a aterizat la Timișoara și a jucat tot meciul.

 

Timișorenii au avut prima mare ocazie prin Giuchici jr., care a trimis balonul în bară din interiorul careului. Dorin Rădoi s-a accidentat după un sfert de oră și a dat planurile „leoparzilor” peste cap. Prima parte a fost ușor dominată de oaspeți, iar Mureșul a deschis scorul în urma unei lovituri de cap a lui Albinaru în minutul 20. Tot el a majorat diferența în urma unei centrări respinse slab de Irimia în minutul 40.

 

În partea a doua a jocului au intervenit mai multe schimbări în ambele echipe. CFR-ul a revenit în joc grație reușitei lui Szekely, acesta a reluat din apropiere centrarea perfectă a lui Costescu din banda stângă. Ambele echipe au mai avut ocazia de a marca, gazonul sintetic umed le-a jucat însă feste fotbaliștilor care au încercat pasele lungi. Până la urmă a fost o victorie meritată a devenilor, echipa mai închegată la nivelul lotului.

 

„Facem greșeli impardonabile pe faza de apărare, așa am primit două goluri. Ne-am creat câteva ocazii bune de gol, n-am reușit să le fructificăm. Avem mulți jucători tineri, neexperimentați la eșalonul acesta. Sper să-i integrăm cât mai repede”, a declarat după meci antrenorul CFR-ului, Florin Bugar.

 

CFR Timișoara (prima repriză): Mutu (25’ Irimia) – R. Neagu, Geamăn, Milosavljevic, Marchiș – Bertea, D. Rădoi (14’ Pecarov), Codoban, Murineanu – Giuchici jr., M. Jovanovic.
Au mai jucat: Cioloca – Băișan, Boabeș, Scărlătescu, R. Costescu, Szekely, Ramzi.
Antrenor: Florin Bugar


Mureșul Deva (prima repriză):
Horvat – Savin, Dosan, Vârtic, A. Câmpean – Albinaru, Mila, Bud, Lintaru – Bițiș, Bajko.
Au mai jucat: D. Pârvu – J. Vajda, A. Vajda, Grigoruță, Pribac, Florea, A. Doboș, Szemely.
Antrenor: Gheorghe Barbu

articol scris de Cornel Biholari
 

11 Feb. 2009, 18:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă