Alb-verzii lui Nica au învins rezervele Berceniului

Mihai Andries 22 Feb. 2013, 09:00 Pregătiri, amicale
Alb-verzii lui Nica** au învins rezervele Berceniului

Viitorul Axintele a disputat miercuri o partidă amicală cu ACS Berceni. La meciul cu ialomițenii, Laurențiu Diniță a preferat să-și odihnească o bună parte din titularii care evoluaseră cu o zi înainte împotriva celor de la CSM Rm. Vâlcea.

După o primă repriză albă, o nesincronizare în apărarea axintenilor a făcut ca Berceniul să deschidă scorul. Viitorul a revenit și a punctat de 3 ori prin Busuioc, Robu și autogolul lui Frangu.

Antrenorul ialomițenilor, Ion Nica a început în următoarea formulă: Răduță – Florea, Oprișan, Bucă, Pintilie – Bogorodiță, Șelaru, Ionel, R. Tudor – Fătu, Mazarache. Bogorodiță s-a accidentat după zece minute și a lăsat locul lui Dedu.

În a doua parte au mai jucat: Sava – Vasile, Simion, Șerbănescu, Andrei, Robu, Stan, Rață, Badea, Busuioc. Din cauza accidentărilor, Mihociu, Tache și Novac nu au fost utilizați. În această partidă, Ion Nica a avut 3 jucători în probe. Este vorba de fundașul central Șerbănescu, mijlocașul central Stan și jucătorul de bandă stângă, Busuioc.

Autor al unui gol, Andrei Busuioc (20 de ani) l-a convins deja pe Nica si va fi păstrat în lotul Viitorului. Ceilalți doi vor fi testați și în amicalele de la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, alb-verzii joacă la Buftea cu Delta Tulcea, iar duminică întâlnesc la Modelu pe Unirea Slobozia.

Articol scris de Daniel GHEORGHE
Foto: Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 22 Feb. 2013, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă