Alami a revenit la Dunărea. Marocanul n-a fost lăsat la noua echipă a lui Ganea

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 12:44 Pregătiri, amicale
Alami a revenit la Dunărea.** Marocanul n-a fost lăsat la noua echipă a lui Ganea

Dorit insistent de Ionel Ganea la FC Voluntari, marocanul Saifeddine Alami (23 ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai liderului din Seria I a Ligii 2, a revenit de marți la Călărași după ce negocierile dintre cele două cluburi nu s-au concretizat. Mijlocașul s-a pregătit în ultima perioadă cu formația din Liga 1 în cantonamentul din Antalya, iar de astăzi se va alătura lotului Dunării.

„A venit la Călărași. Înțelegerea noastră cu cei de la FC Voluntari a fost ca el să se pregătească cu ei în Antalya, dar pe 2 februarie trebuie să se prezinte la noi la echipă. Domnul Dragomir a vrut să-l vada la lucru, iar azi ni l-a trimis înapoi. Am vorbit cu el și mi-a spus că rămâne la noi. Nu știu ce impresie le-a lăsat celor de la Voluntari, dar sunt convins că lui Ganea i-ar fi plăcut să-l transfere acum”, a declarat, pentru Sport călărășean, Constantin Ștefan, președintele Dunprii.

Alami a semnat cu Dunărea Călărași în vara anului trecut după ce înainte a jucat pentru nemții de la SV Waldhof Mannheim. Mijlocașul care mai are contract cu călărășenii până pe 30 iunie 1917, a evoluat în 14 meciuri în prima parte a campionatului și a înscris de patru ori.

Vînă a semnat până în vară

Altfel, Ionuț Daniel Vînă (20 ani) a semnat, luni, un contract valabil până la 30 iunie 2016, el venind împrumut de la FC Viitorul. Atacantul se pregătea cu Dunărea aproape de la reunire.

„De luni, Ionut Vîna este jucătorul nostru pentru o perioadă de 6 luni. Sper să confirme și la Călărași talentul de care dispune. Dunărea poate să însemne un capitol important în cariera sa, aflată la început de drum. Îi urăm bun venit la Călărași și așteptăm să confirme virtuțile sale și în meciurile Dunării din campionat. Avem un sezon de primavară destul de încărcat” a spus președintele Dunării pentru afcdunarea-calarasi.ro.

În privința staff-ului tehnic, principalul Adrian Mihalcea îl va avea ca secund pe Mirel Condei, iar ca antrenor cu portarii pe Ion Manu (56 ani). Acesta din urmă a fost goalkeeper la Rapid și Sportul Studențesc, iar multă vreme a fost în echipa tehnică a lui Ioan Andone. Ion Moldovan va fi director tehnic la liderul Seriei I a Ligii 2.

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 12:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă