Al doilea test, a doua remiză pentru Concordia Chiajna în Antalya. „Am revenit în joc de două ori. Asta arată caracter, că își doresc foarte mult să câștige”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 21:44 Pregătiri, amicale

Concordia Chiajna a remizat și în al doilea amical desfășurat în stagiul de pregătire din Turcia. Scorul înregistrat cu FK Qabala, 2-2, a fost repetat și acum, cu PFK Montana, ocupanta locului 3 în liga a doua din Bulgaria.

La fel ca în testul cu azerii de la Qabala, jucătorii lui Florin Bratu au fost conduși și au revenit de două ori pentru a obține măcar un rezultat de egalitate. Costin Ciucureanu a marcat în minutul 20, iar Bilal Bari a punctat în minutul 70, din penalty. La pauză, bulgarii au avut 2-1.

„A fost un meci cu ritm bun, cu multă dăruire de ambele părți. Am început meciul mai greu, dar după minutul 30 am controlat jocul în totalitate. Am avut câteva oportunități bune de a marca pe sfârșit de joc, prin Păun, două ocazii mari, și Bari.
Până la urmă, important este că jucătorii s-au implicat 100 la sută și am revenit în joc de două ori. Asta arată caracter, că își doresc foarte mult să câștige și că formăm un grup unit”
, a spus, pentru Liga2.ro, managerul sportiv al Concordiei, Cristian Bălașa.

Concordia a început amicalul cu Montana în următoarea formulă: Al. Costache – Borța, Marc, Odibe, Dumitraș – L. Ion, Tîrcoveanu – P. Ivanovici, Rosado, Ciucureanu – Bari. Pe parcursul partidei au evoluat: Greab – Paliu, Cucu, Stănică, Bucșa, Gliga, I. Păun, Fota și Rz. Ivan.

În afară de portar, Florin Bratu a folosit același prim „11” și în jocul cu Qabala. În acest test nu au fost folosiți portarul Ionel Mișu, din considerente tehnice, și atacantul Eugen Nica, accidentat.

Cel de-al treilea și ultimul amical al Concordiei Chiajna în stagiul din Turcia e programat pe 1 februarie, contra echipei FK Sloboda Tuzla, ocupanta locului 10 din 12 în prima ligă din Bosnia și Herțegovina.

Mai avem sâmbătă un meci, pe care mi-aș dori foarte mult să-l câștigăm, pentru că s-a lucrat bine aici și să plecăm cu o impresie bună, pentru a face un retur bun de campionat. E obligatoriu să ștergem impresia nu tocmai bună pe care am arătat-o în tur, a mai spus Bălașa.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 21:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă