Aflată în cantonament la Mogoșoaia, Chindia anunță posibile noi despărțiri și achiziții

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 13:24 Pregătiri, amicale
Aflată în cantonament la Mogoșoaia,** Chindia anunță posibile noi despărțiri și achiziții

Chindia Târgoviște se pregătește de zor în cantonamentul bazei naționale de la Mogoșoaia, acolo unde se află de pe 28 ianuarie și unde vor rămâne până sâmbătă, 4 februarie. Jucătorii nu au întâmpinat probleme medicale, însă nu toți dintre aceștia stau liniștiți în privința viitorului lor la echipa dâmbovițeană. Antrenorul Nicolae Croitoru anunță că va mai renunța la unii dintre elevii săi, dar și că s-ar putea aduce noi achiziții.

„Lucrurile decurg normal. Facem două antrenamente pe zi, combinăm exerciții fizice cu cele tehnico-tactice. Mai avem încă două zile pline și sâmbătă, după antrenamentul de dimineață, o să plecăm spre casă. Suntem bine din punct de vedere medical, avem condiții bune de pregătire aici. De la teren, cazare, masă, refacere, totul este la superlativ, asta ne ajută mult. Perioada de transferuri se încheie pe 20 februarie, așa că e posibil sa mai apară despărțiri, dar poate și veniri. Denis Ispas este în cantonament cu noi, dacă rămâne, sper să înțeleagă ceva din cele întâmplate în ultima vreme”, a declarat, pentru Jurnal de Dâmbovița, antrenorul Chindiei.

Altfel, antrenorul Nicolae Croitoru a comentat și ratarea admiterii la cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO, acesta fiind al treilea sub linia celor 30 de antrenori admiși. „O să mai doresc să intru la aceste cursuri. Lucrurile nu sunt încă definitivate, Consiliul Executiv nu a aprobat încă lista, vedem ce o să se întâmple”, s spus Croitoru.

Până acum, Chindia a disputat un singur meci amical, cu Flacăra Moreni, scor 2-0, după „dubla” lui Cristian Neguț.

Foto: DBsport.ro

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 13:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă