AFC Hermannstadt a câștigat cu 4-0 ultimul amical al verii, însă s-a chinuit o oră în fața unei echipe din Liga 3 abia reunită. Ultima achiziție a debutat la sibieni

Marius ANGHEL 28 Jul. 2017, 16:43 Pregătiri, amicale

AFC Hermannstadt a disputat astăzi ultimul meci de verificare din această vară și e pregătită de primul joc oficial în campionatul Ligii 2, cel cu CS Balotești, de pe 5 august. Sibienii au câștigat, scor 4-0, pe teren propriu, confruntarea cu Performanța Ighiu, echipă din Liga 3 aflată la primul amical după ce s-a reunit abia la începutul săptămânii.

Echipa din județul Alba a rezistat fără gol în fața sibienilor aproximativ o oră de joc. Scorul a fost deschis de Petrișor Petrescu în minutul 57, cu o reluare din interiorul suprafeței de pedeapsă. Fundașul Performanței, Andrei Mărginean (62′), a trimis apoi în propria poartă (2-0), după care Ștefan Blănaru a reușit o „dublă” în numai două minute, 70 și 72.

Amicalul cu Performanța Ighiu a reprezentat pentru mijlocașul Iulian Popa debutul în echipa Sibiului, fostul jucător al FC Brașov fiind ultima achiziție bifată până acum.

În acest ultim test, Alexandru Pelici a început în formula de joc: Căbuz – M. Stancu, R. Crișan, I. Stoica, D. Tătar – Dâlbea, Dumitriu – Monea, S. Lupu, Bg. Rusu – Ad. Cîrstean. Au mai intrat: Pamfile, Șt. Blănaru, P. Petrescu, I. Popa, Vereș, Al. Străulea, R. Bratu, Al. Neacșa și H. Moldovan.

Performanța: Zăvoi – Iclănzan, Oiță, Potopea, Medeșan – Bucur, Unguru – Fetița, Istrate, Circov – Cl. Oara. Au mai intrat: V. Ignat, Ad. Mărginean, Joldeș, Muscel (junior, Școala de Fotbal „Dani Coman”), Seiwerth, Tineiu, Zsigmond, Miroiu, Petruse (din Teiuș, ex-Unirea Alba Iulia și Centrul de Excelență Tg. Mureș).

În această vară, AFC Hermannstadt a desfășurat opt amicale: 3-2 cu ASF Zărnești, 1-3 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 3-0 cu Precizia Săcele, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș II, 3-1 și 3-1 cu Ripensia Timișoara, 2-2 cu ASA Târgu Mureș și 4-0 cu Performanța Ighiu.

Foto: facebook FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 28 Jul. 2017, 16:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă