Adversari buni pentru Chindia în perioada de pregătire. Ultimul test e programat tocmai pe data în care se reia Liga 2

Marius ANGHEL 10 Jan. 2017, 11:17 Pregătiri, amicale
Adversari buni pentru Chindia în perioada de pregătire.** Ultimul test e programat tocmai pe data în care se reia Liga 2

Reconfirmat la Chindia în cadrul ultimei ședințe a Adunării Generale a Asociaților clubului, staff-ul tehnic condus de principalul Nicolae Croitoru a stabilit în mare programul de pregătire al formației din Liga 2. Pe lângă reunirea ce va avea loc mâine, de la ora 10:30, la stadionul „Eugen Popescu”, cât și cantonamentul centralizat de la Centrul Național de fotbal de la Mogoșoaia din perioada 28 ianuarie – 5 februarie, dâmbovițenii și-au stabilit și adversarii din meciurile amicale ale iernii.

Astfel, primul joc de pregătire pe care Chindia îl va disputa în această lună va fi contra Flacărei Moreni (Liga 3), pe 26 ianuarie. Cherchez și compania vor întâlni apoi două colege din campionat, pe CS Mioveni și CS Balotești, pe 8, respectiv 11 februarie, iar acestea vor fi urmate de doi lideri din Liga 3, SCM Pitești și Metaloglobus București, pe 15, respectiv 18 februarie.

Ultimul amical programat este împotriva liderului Ligii 2, Juventus București, pe 25 februarie, dată la care este programată reluarea campionatului. Cele două echipe urmează însă să stea în etapa a 22-a, astfel că își permit să desfășoare un ultim test înainte de jocurile oficiale.

Marius ANGHEL 10 Jan. 2017, 11:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă